Digidexo.com

Bør du bruke en Inversjon Table Med Kneprotese?

Bør du bruke en Inversjon Table Med Kneprotese?


Prosessen med inversjon fikk sin opprinnelse som en fysisk terapi behandling i 1960. Det innebærer at pasienten liggende på et bord som forsiktig knipser ham eller henne opp ned, noe som resulterer i dekompresjon av ryggvirvlene. Som tabellene har blitt bedre utformet, har inversjon vokst stadig mer populært med kiropraktisk pasienter og andre som bruker det for treningsformål. Behandlingen har også trukket seg oppmerksomheten til mange kne-erstatning pasienter.

Inversjon Table Risiko

Bruken av inversjon tabeller er generelt ikke anbefalt for personer med kneet erstatninger, med mindre en lege har gitt klarsignal. Mens borddesign kan variere fra merke til merke, forblir den grunnleggende konseptet det samme: brukeren henger opp ned i forskjellige vinkler med anklene holder ham eller henne på plass. Henger opp ned på bordet setter kraften av kroppsvekten på ankler og knær. Derfor, det trekker på felles, gjør en kneoperasjon mer sannsynlig å ha separasjonsproblemer. Jo mer kroppsvekt du har, jo mer sannsynlig er det at kneet kunne lide skade under inversjon. Dette gjelder spesielt hvis du hadde erstattet løpet av det siste året.
Hvis du invertere uansett, jo mindre bratt inversjon vinkel, vil den tryggere kneet være. Rygg skade og graviditet er to eksempler på andre forhold som ikke anses som trygt for inversjon terapi.
Inversjon terapi anses nyttig for noen former for skoliose samt bulged plater. Det er også nyttig for avslapping og stress lettelse. Det er alltid lurt å rådføre seg med lege før du begynner noen form for inversjon treningsprogram, spesielt hvis du har noen skader eller medisinske forhold.