Digidexo.com

Computer Eye Øvelser

Computer Eye Øvelser


Selv med den beste ergonomisk miljø, kan sitte foran en dataskjerm i lange perioder føre til slitne øyne, bankende hodepine og kan selv påvirke din visjon. Ta hyppige pauser gjør at øynene til å refokusere og slappe av. I tillegg kan trener øynene bidra til å avlaste belastningen datamaskin øyet og styrke øynene dine.

Formål

Computer øye øvelser er en foreslått metode for lettelser Computer Vision Syndrome (CVS). Ifølge American Optometric Association, "Computer Vision Syndrome er kompleks av øyet og synsproblemer relatert til nærheten arbeid som oppleves under eller i forbindelse med bruk av datamaskinen." Symptomer på CVS inkluderer tørre, irriterte øyne, tåkesyn eller dobbeltsyn og hodepine.

Eye Øvelser

Computer øye øvelser er enkelt å gjøre. En øvelse innebærer holder opp et element - eller til og med en finger - ca 6 inches fra nesen. Fokuser på det for en langsom pust og deretter fokusere på noe 10 meter unna. Gjenta dette 15 ganger. En annen øvelse er gjort ved å lukke øynene og sakte beveger dem mot toppen av hodet ditt, og deretter mot haken og deretter mot hvert øre. Denne fullstendige repetisjon må gjøres seks ganger. Vision Works tilbyr et komplett sett av gratis øvelser og anbefaler øye-skanning. Denne øvelsen innebærer at øynene dine til å sakte skanne objekter i rommet.

Time Frame

Natural Eye Care anbefaler at blant annet databrukere gjør øye øvelser hver time for å lette CVS. Gjør disse øvelsene en gang i timen gjør at øynene å hvile fra belastningen av å stirre på en datamaskin og styrker øyet muskler. Natural Eye Care tilbyr også en gratis guide til øye øvelser.

Fordeler

Dr. Marc Grossman av Vision Works, sier, "Med riktig optiker program som inkluderer øye øvelser, og riktig kosthold og kosttilskudd, kan du betydelig effekt, og til og med forbedre din visjon." Natural Eye Care er enig: "Når vi blir eldre, øyet musklene blir svakere og linsen på øynene stivere gjør vanlige øye øvelser kan bidra til å holde øyet muskler sterk og øyet linsen fleksibel.».

Betraktninger

Dr. Grossman og andre eksperter er enige om at øyet øvelser er ikke tilstrekkelig i seg selv for å lindre CVS. I tillegg til øvelser, bør vanlige syns checkups være planlagt, der en pasient kan diskutere sine spesielle bekymringer med en kvalifisert optiker.