Digidexo.com

Konvergent Eye Sikter Øvelser

Konvergent Eye Sikter Øvelser


Eye øvelsen er egentlig ikke trene i det allment akseptert definisjon av ordet, fordi øyet ikke normalt trenger muskulære utvikling. Konvergent øye sikter trening er faktisk en visuell treningsprogram som bidrar til å forbedre øye-koordinasjon, som igjen gjør det mulig for pasienten å fokusere på objekter som er i nærheten med mindre stress og innsats. Fordi omtrent én av 10 skolebarn har konvergensproblemer, er det lagt vekt på barndommen rettsmidler, men voksne kan ha nytte konvergent øye sikter øvelser, også.

Identifikasjon

Den manglende evne til å justere øynene på objekter som er nær for hånden er et problem med konvergens.

Betydning

Konvergens problemer kan føre til mental og visuell tretthet, midlertidig forverring av synsskarphet, feilvurdering av dybdesyn og hodepine.

Misforståelse

Konvergens overkant er mest vellykket behandlet ved bruk av vanlige briller fordi konvergent øye sikte øvelser er normalt ikke lykkes med denne type konvergens problem.

Funksjon

Konvergensinsuffisiens er mest effektivt behandles med en kombinasjon av øye sikter øvelser som er utført både hjemme og i optometrist kontor under tilsyn av en utdannet optiker.

Fordeler

Konvergent øye sikter øvelser er vanligvis enkel å utføre og mange pasienter som praktiserer disse øvelsene på en daglig basis erfaring betydelig forbedring innen den første måneden.

Fun Fact

Optikere som er spesialister i øyet opplæringsprogrammer, øyet eller sikter øvelser, er ofte medlemmer av College of optikere i Vision Development.