Digidexo.com

Hvordan lage Olive Leaf Extract Concentrate

Hvordan lage Olive Leaf Extract Concentrate


Oliven blad ekstrakt har blitt brukt i hundrevis av år for å lindre kronisk tretthet, tarmsmerter og kaldt og influensa symptomer. Oleuropein, en naturlig antibiotika som finnes i oliven blader, bidrar til å styrke kroppens immunrespons og forbedre den generelle health.The ekstrakt er også senker dårlige kolesterolet og gir kroppen med antioksidanter. Mange brukere ta oliven ekstrakt tre ganger eller mer daglig - anbefalt dose for voksne er omtrent 1/2 kopp eller en kapsel.

Hvordan lage Olive Leaf Extract Concentrate

Flytende ekstrakt

•  Skyll 8 gram tørket oliven blader. Tømme ut alt overflødig vann.

Legg oliven blader i en crock-Pot eller annen treg komfyr. Tilsett 1 liter destillert vann.

Slå på lav varme - ideelt sett 175 to185 grader Fahrenheit - og la sitte i 12 timer. Sjekk hver par timer - hvis din treg komfyr stiger 185 grader Fahrenheit, slå av strømmen eller ta av lokket for å frigjøre litt varme.

Hell gjennom en sil og samle flytende ekstrakt i flasker eller krukker og oppbevar i kjøleskap. Kast oliven blader.

Extract Capsules

Bruk en kaffekvern, foodprosessor eller morter til å male ditt tørket oliven blader.

Legg oliven blad ekstrakt pulver på en 1-til-1-forhold for å øke styrken, hvis ønskelig. Bland godt.

•  Fyll den mindre side av den tomme kapsel med ekstraktet ved hjelp av en liten skje eller spatel. Pakk det så mye du kan før uttrekket er overfylte den lille enden av kapselen. Koble kapselen sammen og lagre i en lufttett beholder.

Hint

  • Reduserer det daglige inntaket hvis avgiftning symptomer, inkludert trøtthet, hodepine, diaré, muskelsmerter og leddsmerter.