Digidexo.com

Naturlige måter å kurere acid reflux

Acid tilbakeløp refererer til en tilstand hvor for mye syre fra magesekken inn i spiserøret. Spiserøret er i stand til å takle de høye nivåer av syre, og du kan oppleve en brennende følelse. De beste rettsmidler for acid reflux inkluderer livsstil og kosthold endringer, selv om andre legemiddelterapi og homøopatiske midler kan være tilgjengelige også.

Endrer kosthold og livsstil

Ifølge Acid Reflux Info, er den beste homøopatisk middel til å endre din livsstil og kosthold. Spise visse matvarer kan forårsake eller forverre acid reflux. Disse matvarer inneholder fet varer, fet mat, helmelk og andre fete meieriprodukter, sitrusfrukter, tomater, løk, drikker med koffein og brus. Ubehandlet mat og fiber er anbefalt for å hjelpe fordøyelsesprosessen. Holde en matdagbok for å identifisere spesifikke utløsere av acid reflux kan også være viktig. Du bør også avstå fra liggende nede etter at du spiser eller fra å spise sent på kvelden, da disse livsstilsvalg kan forverre acid reflux symptomer

Vitaminer & Kosttilskudd

Acid Reflux Treatment.org anbefaler en rekke forskjellige kosttilskudd som kan hjelpe til å lindre symptomene og ubehag forbundet med sure oppstøt og også bidrar til å helbrede skader på spiserøret foring som har oppstått som et resultat av den sure oppstøt. Disse anbefalingene inkluderer Aloe vera juice, ris kli olje, deglycyrrhizinated lakris (DGL), Gamma-oryzanol, tiamin, kolin og pantotensyre.

Te med essensielle oljer

Acid Reflux Info anbefaler å drikke te, spesielt fylt med urter og eteriske oljer. Acid tilbakeløp anbefaler å legge ekstrakter fra anis, lavendel og peppermynte til te, da disse urtene kan være i stand til å fortynne og nøytralisere syreinnholdet i magen.