Digidexo.com

Generisk Medisinering for acid reflux

Generisk Medisinering for acid reflux


Ifølge MedicineNet.com, er sure oppstøt en sykdom som oppstår når magen utviser væskeinnholdet tilbake opp i spiserøret og forårsaker inflammasjon og skade på slimhinnen. Medisiner som antacida og protonpumpehemmere (PPI) bidra til å redusere mengden syre som produseres i magen. Nedenfor er de generiske former for medisiner som vanligvis brukes til å behandle acid reflux sykdom.

Omeprazol

Omeprazol (PPI) er tilgjengelig i både over-the-counter og reseptbelagte sterke og kan bidra til å helbrede skadet esophageal vev i så raskt som to måneder. Det skal svelges hele.

Esomeprazol

Vanligvis tatt i pilleform, fungerer esomeprazol (PPI) for å hemme enzymer som kan produsere magesyre. Det kan hjelpe bøte symptomer og helbrede skader forårsaket av acid reflux. Det bør tas en time før et måltid og svelges hel.

Lansoprazol

Lansoprazol (PPI) bidrar til å bremse syreproduksjon for å helbrede noen skadet vev i spiserøret. Denne medisinen er tilgjengelig i pilleform eller i oppløsnings tabletter. Av og til kan bli gitt intravenøse doser.

Pantoprazol

En mindre kjent stoff, fungerer pantoprazol i lignende måte til andre PPIs, men er tilgjengelig i pilleform og er generelt tatt 30 minutter før du spiser.

Cimetidin

Finnes i både OTC og reseptbelagte form, er cimetidin er ikke en PPI, men en syrenøytraliserende, som blokkerer histaminer som ofte kan stimulere syreproduksjon. Resepten skjemaet gis bare når vevsskade allerede har skjedd. Det er tatt i pilleform.

Advarsel

Ovennevnte antacida er ikke anbefalt for bruk hos kvinner som er gravide eller ammende. Som alltid, ta kontakt med lege eller apotek om alle mulige interaksjon med syre reflux medisiner og andre medisiner du kan ta.