Digidexo.com

Hvilken effekt har Seratonin Ha på vekttap?

Hvilken effekt har Seratonin Ha på vekttap?


Serotonin er en neurotransmitter som produseres av hjernen. Dette stoff er også i mukosa, i blodet, og i fordøyelseskanalen. Kroppen arbeider for å opprettholde denne kraftige signalstoffet på optimalt nivå. For mye eller for lite serotonin i kroppen kan påvirke vektkontroll.

Funksjon

Serotonin påvirker humøret, appetitt, oppfatning av smerte, seksuell opphisselse og kroppstemperatur. En liten mengde av denne nevrotransmitter er først laget i hjernen, og så gjennom nevronene i "Serotonin kretsene."

Expert Insight

Beth Israel Deaconess Research Center (BIDRC) Forskerne fant at redusert serotonin er knyttet til økt appetitt. Målet er å redusere eller blokkere opptaket av serotonin, slik at tilstrekkelige nivåer fortsatt til stede i blodet.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge American Heart Association, kan lave nivåer av serotonin forårsake cravings, spesielt for karbohydratrike matvarer. Wurtzman og Frusztajer tyder på at å spise visse karbohydrater på bestemte tider av dagen og uten protein øker serotoninnivået.

Forebygging / løsning

Argumentet er at forbruk av visse karbohydrater på denne måten fungerer som en stemning regulator. Hvis spise disse karbohydrater øker serotoninnivået, da de negative effektene av lav serotonin er eliminert.

Effekter

En populær vekttap narkotika målrettet serotonin trasé i hjernen til å kontrollere appetitten; Men stoffet ble senere knyttet til alvorlige hjertekomplikasjoner og avviklet.

Potensiell

BIDRC forskere søker nye måter å påvirke den synergistiske samspillet av serotonin og melanokortin system trasé, som er knyttet til fedme. Håpet er at mer effektive, sikrere vekttap narkotika. The Serotonin Strøm Diet er et annet alternativ som bruker en food strategi for å heve lavt serotonin nivåer.