Digidexo.com

Hvordan bruke grønnsaker i Smoothies

Smoothies er en fin måte å pakke i en stor ernæring kraft med svært liten innsats. Mange hevder at regelmessig starter dagen med en super-næringsrik smoothie gir så mye energi at de kan hoppe over deres kopp kaffe om morgenen. Andre har smoothies til lunsj eller middag, eller for en middag lunsj. Siden du blande hel frukt eller grønnsak, mister du ikke fiber som du gjør når du drikker juice. Som holder deg mett lenger og gir alle de andre fordelene med fiber forbruk. Legge grønnsaker til smoothies ups deres ernæringsmessig punch enda lenger, og når du lære noen triks, du vil være i stand til å drikke flere porsjoner med frukt og grønnsaker før du forlater huset i morgen.

Hvordan bruke grønnsaker i Smoothies

•  Få en stor blender, for eksempel en Vita-Mix, for å gjøre dine smoothies glatt. Mens den gjennomsnittlige billig blender kan være greit for amatør blending eller for å blande is, sliping grønnsaker ned til en puré i smoothies krever strøm.

Prøv å holde smoothie som "helhet" som mulig. Med andre ord, prøv å bruke bare frukt, grønnsaker, nøtter og frø hvis mulig og flytende baser fra en av disse. Når det er mulig, plukke økologisk frukt og grønnsaker. Frosne varianter er tilgjengelige når frisk er ikke, og fungerer fint i smoothies.

Start med en liten mengde væske base og holde mer på hånden for å helle i hvis smoothie blir for tykk. Godt utgangspunkt valgene inkluderer vann, mandelmelk, soyamelk, rismelk, havremelk, hamp melk, soya yoghurt, juice eller en favoritt væske. Juice kan være ute av en flaske, men du kan også skrelle appelsiner eller andre friske (ikke frosne) frukt og bland dem først for en saftig base. Med en kraftig blender, kan du selv kaste i hele appelsiner og bland frøene eller la greenene på jordbær.

Begynn sakte med greenene. Legge greener til smoothies er en fin måte å få en heftig porsjon grønnsaker i og holde den samlede glykemisk indeks på din concoction lav, men begynne langsomt. Legg kanskje noen blader av fersk spinat første gang. Neste gang, legg til litt mer. Prøv noen blader av romano eller grønnkål. Du vil bli overrasket og hvor mange greener du kan pakke i uten engang å smake dem. Kunnskapsrike foreldre få barna sine til å spise hauger av greenene på denne måten.

Husk fersk versus frosset. Frisk frukt og grønnsaker blande lett og til en mer flytende konsistens sammenlignet med frosne. Når du legger greener, husk at en halvkilo frossen spinat er virkelig mye mer spinat (og mye mer intens tasting) enn en halvkilo fersk spinat. Når du først eksperimentere, smak som du går. Hvis du bruker alle råvarer, men du ville like det kaldere, bare blande i litt is.

6. Vær kreativ. Du kan også bruke gulrøtter, tomater, avokado og mer i smoothies. For eksempel har Whole Foods en smoothie kalt "White Rabbit" som jeg kopiere hjemme. Den består av gulrot juice, soyamelk og bananer. Det høres rart ut, men det er deilig! Du kan også legge til cashewnøtter for å lage en smoothie kremaktig. Blande disse sammen for en skyldfølelse-fri dessert smoothie: nut-melk, frosne bananer og rå kakao. Legg peanøttsmør hvis du liker peanut-smør kopper. For en rask "milkshake", blande ris melk med frosne jordbær (eller noen frosne bær). Barna elsker det.

Hint

  • Med en stor blender, kan du kaste i linfrø helhet og det vil male dem slik at du får fordelen av sine omega-3 fettsyrer. Alternativt kan du legge til en spiseskje eller to av linfrøolje.
  • Hvis du har frukt som begynner å bli overmoden, kaste dem i en frysepose og fryse dem. De er flotte for smoothies.
  • Blåbær er gode på å skjule grønne farger, hvis du eller dine små er "grønn" sensitive.
  • De fleste mennesker kan magen flere greener hvis de bruker appelsinjuice eller friske appelsiner, lime eller sitroner.
  • Legg avokado eller cashewnøtter hvis du er i humør for kremet.
  • En godt laget smoothie vil være fiber rik, noe som er bra for kroppen din i utallige måter. Men det kan ta litt tid å bli vant til, hvis du ikke er vant til mye fiber (de fleste amerikanere ikke er). Vær forberedt på litt gastrointestinal og abdominal ubehag først - det vil bli bedre etter bare noen dager, og du vil bli bedre helsen i store sprang med hver smoothie du forbruker.