Digidexo.com

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvis du lider av dårlig sirkulasjon mens du sover, er sjansen stor for at du ikke får den mengden søvn du trenger for å fungere i løpet av dagen. Dårlig sirkulasjon kan føre til smerter og ubehag, som kan forstyrre søvnmønster. Investering i kvalitet puter og madrasser kan hjelpe, men du må kanskje også å gjøre endringer i kosthold og mosjon regime for å forbedre sirkulasjonen og få en bedre natts søvn.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Kjøp puter som støtter nakken og hodet under søvn. Dårlig sirkulasjon kan starte hvis kroppen din ikke er riktig justert når du ligger nede. Kjøp en ny pute hver sjette måned eller når puta mister sin form.

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å øke blodgjennomstrømningen i kroppen. Vann kan også hjelpe skylle bort urenheter som kan bygges opp i kroppen over tid og forårsake blodpropp.

Gjør endringer i kostholdet ditt for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og forhindre oppbygging av plakk. Plakk er forårsaket ved å spise mat som inneholder mye fett. Plakk kan forårsake blodpropp i blodårene, noe som hindrer blodet i å renne så fort som det burde. Bytt ut matvarer som inneholder mye fett, sukker og karbohydrater med de som er høy i protein, vitaminer og andre sunne næringsstoffer.

Øk mengden av tiden du bruker på å trene hver uke. Trening øker blodgjennomstrømningen og utgivelser nyttige endorfiner som hjelper kroppen slappe av.

Kontakt lege hvis sirkulasjonsproblemer vedvarer selv etter at du endrer din diett og mosjon regime. Dårlig sirkulasjon kan være et resultat av noe annet enn din livsstil.

Hint

  • Heve føttene på natta for å øke sirkulasjonen i dem.
  • Plasser en pute mellom bena når du ligger på din side, for å holde kroppen i perfekt justering.