Digidexo.com

Healing et strukket Blære

Healing et strukket Blære


Et strukket blære kan være et resultat av alder eller opplever mange svangerskap. Når en blære blir strukket, blæren muskler gir feil meldinger til hjernen, og du kan oppleve et presserende behov for å gå på do, og kan ikke gjøre det. Du har mistet kontrollen over blære og lider av overaktiv blære, som kan bli forverret av alkohol og koffein forbruk.

Hva og hvor mye du drikker

Slutte å drikke produkter med koffein fordi koffein stimulerer blæren og vil gjøre urin haster enda verre. Fortsett å drikke normale mengder væske, og samtidig unngå koffein og alkohol, fordi dette vil tynne ut konsentrasjonen av urinen din. Når urinen konsentreres, irriterer det blæremuskel.

Medisinering

Medisiner er tilgjengelige for å behandle denne tilstanden inkludert antimuskariner. Disse stoffene virker ved å blokkere nerveimpulsene til blæren som forårsaker blæren til å slappe av. Blærekapasitet øker som et resultat av dette medikament.

Bekkenbunnstrening

Gjøre bekkenbunnsøvelser for å styrke musklene som brytes under livmor, blære og livmor. Lær Kegel øvelser, der du isolere disse musklene, klem og hold, anbefaler Mayo Clinic. Dette bør bidra til å eliminere problemer som er et resultat av Deres strukket blæren.

Kirurgi

Hvis problemet ikke kan løses, kan du velge å gjennomgå en operasjon. Sakral nervestimulering kan oppnås ved å sette inn et implantat inn i blæren for å hjelpe IT-kontrakt normalt og jevnt, ifølge Patient.co.uk.com. I en annen operasjon som kalles forstørrelse cystoplasty, er et lite stykke vev fra tarmen lagt i blæreveggen for å øke størrelsen av blæren.

Last Resort

Urinavledende er en annen teknikk som brukes. Rørene fra nyrene, som kalles urinlederne, rutes slik at de fører direkte til utsiden av kroppen din. Denne prosedyren brukes bare når alt annet har sviktet.