Digidexo.com

Hvordan identifisere Nail sopp

Hvordan identifisere Nail sopp


Soppinfeksjoner i negler (negler eller toenails) oppstår når en sopp infiserer en eller flere av neglene. Disse infeksjonene utvikler vanligvis på negler kontinuerlig utsatt for varme, fuktige miljøer, for eksempel svett sko eller dusj etasjer. denne artikkelen vil beskrive hvordan du kan identifisere om du har en soppinfeksjon som påvirker dine negler.

Hvordan identifisere Nail sopp

Hvordan identifisere en Nail sopp

•  Se på neglene. En soppinfeksjon i neglene kan begynne så en hvit eller gul flekk under tuppen av neglen eller tånegl. Når denne infeksjonen sprer seg, vokser den dypere inn i neglen. På hans punkt kan det føre til at neglen å misfarges, tykkere og utvikle smuldrer kanter. Dette kan være en skjemmende og potensielt smertefull problem. Negler kan også bli forvrengt i form, kjedelig, uten glans eller skinne, og mørk i fargen på grunn av rusk bygge opp under neglen. Infiserte negler kan også løsne fra neglesengen. . Du kan til og med oppdage en litt stygg lukt.

Ring og gjør en avtale med din lege eller en podiatrist. Ved utnevnelsen, sørg for å diskutere dine symptomer og funn med legen. Legen vil mest sannsynlig undersøke neglene. For å bekrefte diagnosen av spiker sopp, kan legen skrape litt rusk fra under neglen for analyse. Rusk vil bli undersøkt under et mikroskop eller dyrket i en lab for å identifisere hva som forårsaker infeksjonen. Å vite årsaken til infeksjonen bidrar til å bestemme den beste løpet av behandlingen.

Start løpet av behandling for din Fungal spiker infeksjon som foreskrevet av legen din. Nail sopp kan være vanskelig å behandle, og gjentatte infeksjoner er vanlig. Medisiner for spiker sopp hjelpe en ny spiker vokse fri for smitte, sakte erstatte den infiserte delen av neglen. Disse medikamentene er tatt for seks til 12 uker. Du vil ikke se sluttresultatet av behandlingen til neglen vokser tilbake helt. Det kan ta fire måneder eller lenger for å eliminere en infeksjon.

Hint

  • Hold neglene tørre og fri for lengre perioder varme for å hindre videre smitte.
  • Soppdrepende medisiner kan forårsake hud utslett eller skade på leveren. La legen vite om du har leverproblemer, hjertesvikt faliure, eller hvis du tar andre medisiner.