Digidexo.com

Økonomisk hjelp for par som ikke har råd IVF

Økonomisk hjelp for par som ikke har råd IVF


Når IVF (in vitro fertilisering) er anbefalt for par diagnostisert med infertilitet, kan ideen og prosessen involvert være overveldende. Faktor i kostnadene for en IVF syklus, et gjennomsnitt på $ 12,400 i USA i 2009 i henhold til American Society of Reproductive Medicine (ASRM), og det kan bli en økonomisk belastning. Det er økonomisk hjelp for par som går gjennom IVF i form av refusjon programmer, finansiering og lave kostnader programmer og helseforsikring.

Identifikasjon

Ifølge ASRM.org, ble IVF først introdusert i 1978 og ble introdusert i USA i 1981 IVF er prosessen der egg er kirurgisk fjernet fra en eggstokk og blandet med sperm utenfor kroppen i en petriskål. Eggene kontrolleres etter ca 40 timer for å se om de var befruktet og deler seg inn i cellene. Noen av de befruktede egg eller embryoer, er plassert inn i den konkave pasientens livmor.

Refusjons programmer

Refusjon programmer lar pasientene til å betale for et bestemt antall IVF sykluser. Dersom det på slutten av sine sykluser de ikke har tatt hjem en baby, er pasienten refundert en del av eller alle (vanligvis 70 til 100 prosent) av sine IVF kostnader, avhengig av selskap og program. Det er vanligvis noen unntak og begrensninger for alder, antall minimum og maksimum sykluser og tjenester som omfattes. Et eksempel er Oppnå ™ IVF Program tilbys av IntegraMed.com.

Finansiering

IVF pasienter kan få usikrede lån som dekker behandling og legemiddelutgifter gjennom selskaper som spesialiserer seg på IVF finansiering. Andre selskaper tilbyr IVF alternativer i tillegg til nonmedical finansiering de gir. Enkelte selskaper tilbyr også en refusjon for pasienter som finansierer IVF. Advanced Reproductive Care, Inc. tilbyr finansiering alternativer på ARCfertility.com.

Low-Cost programmer

Pasienter kan få lave kostnader IVF ved å se etter fertilitetsklinikker spesifikt tilbyr rimelige prosedyrer eller besøke utenlandske klinikker som tilbyr IVF behandling til lavere kostnader. I tillegg kan pasienter deltar i et forskningsprogram for å oppveie IVF kostnader eller gjelder den eneste nasjonale IVF stipend program som tilbys gjennom International Council on Infertilitet informasjonsspredning, Inc. på INCIID.org.

Helseforsikring

Noen helseforsikring planer dekker en del av eller alle kostnadene forbundet med IVF. Ta kontakt med din arbeidsgivers menneskelige ressurser eller fordeler avdeling eller din helse forsikringsselskapet for å lære om IVF kostnader er en overbygd regning. I tillegg, Arkansas, California, Connecticut, Hawaii, Illinois, Maryland, Massachusetts, Montana, New Jersey, New York, Ohio, Rhode Island, Texas og West Virginia i dag har lover som krever at forsikringsselskapene skal dekke eller tilby å dekke noen form for infertilitet diagnose og behandling. Kontakt Insurance Commission i det landet der du bor; statlige lover variere.

Advarsel

Bare en lege kan diagnostisere infertilitet og anbefale IVF som en alternativ behandling. Siden IVF kostnadene varierer basert på plassering og grad av tjenester som kreves, sjekk med legen din for å se hvilke økonomiske alternativer hun tilbyr eller anbefaler basert på din situasjon.