Digidexo.com

Om Ovulex

Ovulex er et naturlig supplement som har ingredienser knyttet til å øke en kvinnes fruktbarhet. Blandingen av urter fremmer kvinnens naturlige fruktbarhet uten bivirkninger av mer aggressive former for fruktbarhet medisiner. Hvis du har problemer med å bli gravid, kan Ovulex potensielt bidra, sammen med medisinsk veiledning fra din lege.

Historie

Ovulex ble utviklet av forskere ved Selmedica Health ved å kombinere botaniske ingredienser kjent for å øke naturlig fruktbarhet. Det har vært på markedet siden 2006, sammen med andre naturlige kosttilskudd produsert av selskapet. Produktet er ofte pakket med gratis eggløsning beregning programvare.

Time Frame

Det anbefales at du tar Ovulex gang om dagen på samme tid hver dag. Hvis du har en tendens til å føle kvalm, bør du tid dosen tas sammen med et lite måltid. Du bør ikke forvente resultater i minst to til fire uker for å tillate supplement til å jobbe seg inn i systemet ditt.

Typer

Det er flere viktige ingredienser i Ovulex som påvirker fruktbarheten annerledes. Kysk treet bær sies å stimulere hypofysen for å fremme eggløsning. Dong quai har ingredienser som regulerer hormonene i kroppen. Krav har blitt gjort at lakris rot bidrar til å regulere kvinnens menstruasjonssyklus, spesielt hvis hun har en tendens til å gå glipp av perioder. Røde bringebær blad tilsettes for å gi brukeren med høye doser av essensielle vitaminer og mineraler.

Betraktninger

Ovulex er relativt dyrt; gjennomsnittlig forhandler selger én måneds forsyning for $ 50. Hvis du finner produktet ineffektive etter noen måneders bruk, kan det være lurt å bytte til en annen naturlig fruktbarhet metode.

Advarsel

Ingen av påstandene fra de Ovulex produsenter har blitt evaluert av Food and Drug Administration. Du bør alltid sjekke med legen din før du prøver en over-the-counter fertilitetsbehandling. Hvis du utvikler noen bivirkninger, slutte å ta produktet umiddelbart. Potensielle bivirkninger, men sjelden, er kvalme, svimmelhet, hjertebank og allergiske reaksjoner.