Digidexo.com

Hvordan diagnostisere stafylokokkinfeksjoner

Hvordan diagnostisere stafylokokkinfeksjoner


Stafylokokk-infeksjoner er forårsaket av en bakterie fra slekten Staphylococcus, selv om Staphylococcus aureus, er ansvarlig for de fleste tilfeller. Den er gjennomført på huden eller i nesen på 25 til 30 prosent av befolkningen. De vanligste "staph" infeksjoner omfatter blodforgiftning, matforgiftning, lungebetennelse, hudinfeksjoner og toksisk sjokksyndrom. Følgende trinn viser hvordan du kan diagnostisere de vanligste stafylokokkinfeksjoner.

Hvordan diagnostisere stafylokokkinfeksjoner

Forvent koker å være en vanlig staph infeksjon i huden. Stafylokokk skåldet hud syndrom er en alvorlig hudinfeksjon hos spedbarn som forårsaker klinisk depresjon, konstant andsevere smerter, søvnløshet og tap av motoriske funksjoner.

Se etter alvorlige staph infeksjoner når Staphylococcus aureus blir dypt ligger. Disse inkluderer septisk artritt, stafylokokk endokarditt og lungebetennelse.

Identifisere tilfeller av toksisk sjokksyndrom. Denne infeksjonen av Staphylococcus aureus er sjelden og potensielt dødelig. Infeksjonen rute kan være gjennom huden, hals eller vagina. Det var nært forbundet med visse typer høy absorpsjonsevne tamponger i 1980-årene.

Grow Staphylococcus aureus fra en kultur av infisert vev dyrket på sau blod agar. Det er en gram-positive coccus som ser ut som drueklaser og koloniene er gullgule.

Skille Staphylococcus aureus fra andre bakterier. Den viser vanligvis beta-hemolyse og tester positivt for catalase produksjon, i motsetning enterokokker og streptokokker. Staphylococcus aureus er vanligvis positivt for coagulase produksjon, i motsetning til de fleste andre medlemmer av Staphylococcus, men koagulase-negative Staphylococcus aureus blir stadig mer vanlig.