Digidexo.com

Hvordan å føle deg mett på Weight Watchers

Hvordan å føle deg mett på Weight Watchers


Weight Watchers er en stor spise plan, men som med alt du gjør for å prøve å gå ned i vekt, kan sult være et stort problem. For mange av oss, vet vi spiser riktig mengde er ikke nok; vi trenger den følelsen av fylde. Her er noen tips for å hjelpe deg å holde sulten i sjakk og føle deg mett hele dagen.

Hvordan å føle deg mett på Weight Watchers

•  Inkluder protein i hvert måltid. Dette er spesielt kritisk til frokost fordi du setter scenen for hele dagen. En muffin eller toast og gelé bare ikke gjøre det - de er alle karbohydrater. Prøv en engelsk muffin med peanøttsmør eller et kokt egg. Både egg og peanøttsmør er gode kilder til protein. Til lunsj, hvis du vanligvis spiser en salat, legg til litt kjøtt eller egg til salat. Det vil holde deg fornøyd mye lenger.

Endre tankene dine satt til å fokusere på grønnsaker. Hvis du liker stek til middag - en flott måltid på Weight Watchers - i stedet for å tenke på middag som kylling oppstuss fry med noen grønnsaker tenker på det som veggis stek med litt kylling. Fokus på grønnsakene og gjøre kjøttet en mindre ingrediens. Ikke bare vil du få mye mer mat for dine poeng, men magen vil føle deg mye fyldigere med større del du kan ha med mer grønnsaker.

Plan å spise hele dagen og ikke bare ved måltidene. Kveldene kan være en killer når du sitter foran TV ser mat-reklame. Hold lav fett popcorn på hånden og knaske mens du ser på. Lav fett koker mais vil tilfredsstille både søte og salte behov. For mid-morgen og om ettermiddagen snacks, hvis du ikke ønsker å chomp på grønnsaker, prøv de fantastiske lavpunkt godbiter tilgjengelig fra Weight Watchers, Skinny Cow og andre.

Hint

  • Hold en rekke grønnsaker på hånden for å holde fra å bli lei av de samme matvarene.