Digidexo.com

Neisseria Meningitt Symptomer

Neisseria meningitis, mer kjent som bakteriell meningitt, er en sykdom som infiserer spinalvæske og / eller væsken i og rundt det ytre dekke av hjernen. Denne sykdommen er svært smittsom og kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Alle som opplever noen eller alle av symptomene på hjernehinnebetennelse bør oppsøke lege umiddelbart.

Brain

Personer med hjernehinnebetennelse kan oppleve forvirring (problemer med å utføre dagligdagse oppgaver), lysskyhet (lysfølsomhet) og / eller beslag. Personer med hjernehinnebetennelse kan også bli komatøs dersom sykdommen ikke behandles umiddelbart.

Gastrointestinal

Meningitt kan forårsake kvalme og oppkast. Disse symptomene er svært vanlig, men de kan være alvorlig i noen tilfeller, og kan presentere som ekstrem ubehag i magen og / eller prosjektil oppkast.

Muskler / Skeleton

Meningitt fører vanligvis stivne i musklene i nakken, noe som kan gjøre det vanskelig eller umulig å flytte halsen uten sterke smerter.

Skin

En person med hjernehinnebetennelse vil vanligvis utvikle et utslett. Dette utslett vanligvis vises som en serie av rødlige humper gruppert på armer, overkropp og ben.

Temperatur

Personer med hjernehinnebetennelse vanligvis har høy feber. Disse feber kan være i overkant av 105 grader F i noen tilfeller, men de fleste vil utvikle en feber på rundt 103,1 grader F.