Digidexo.com

Infant Gass rettsmidler

Infant Gass rettsmidler


Spedbarn gass kan være forårsaket av overdreven luft svelget under gråt eller nedbryting av ufordøyd mat. Sammen med raping og luft i magen, kan gass noen ganger føre til spedbarn smerte. Til tross for at det forårsaker ubehag, er gass vanlig blant både spedbarn og voksne, og vanligvis ikke bety et alvorlig problem. Spedbarn gass kan trygt behandles hjemme ved hjelp av naturlige eller over-the-counter rettsmidler, men du bør rådføre deg med barnets lege før administrering av noen behandling.

Riktig foring Teknikker

Måten du mate babyen kan bidra til å hindre at gass fra forming. Babyer bør alltid bli matet med hodet høyere enn magen, ifølge Dr. Jennifer Shu av WebMD. Dette gjør det lettere for barn å rape luft ut, fordi det gjør det mulig for luft å stige til toppen av magesekken. Shu anbefaler også å bruke flasker med slow-flow brystvorter og sammenleggbare poser som hindrer babyer fra svelge unødvendig luft, og tillater opp til 10 minutter etter å ha spist før Rap spedbarnet slik at luften på tide å skille fra melk.

Over-the-Counter Remedy

Over-the-counter gass lettelse dråper er tilgjengelig for spedbarn. Den viktigste ingrediensen i disse produktene er simethicone, som fungerer ved at gassbobler til å komme sammen, slik at de blir enklere å fjerne, ifølge Drugs.com. Når de brukes som angitt, betyr simetikon har ikke noen store bivirkninger.

Natural Utbedring

Gripe vann er en urtemedisin som kan lindre spedbarn gass. Hovedingrediensene er dill og vann, selv om produktene kan inneholde også inneholde andre urter, slik som ingefær eller fennikel, ifølge WebMD. Gripe vann antas å bosette spedbarns mager, men det er ikke regulert av Food and Drug Administration, så sjekk med legen din før du bruker den.

Massasje

Massasje kan også trene spedbarn gass. Å massere et spedbarn mage, anbefaler Massasje I dag begynner på barnets bryst og bruker begge hendene til å gni i en hjerteformet bevegelse mot magen. Plassere et spedbarn på magen hennes og gni henne tilbake kan også bidra til å lindre gass, ifølge WebMD.