Digidexo.com

Hva er behandlingen for systemisk gjær?

Hva er behandlingen for systemisk gjær?


Systemiske gjær infeksjoner eller candidiasis, forekommer hyppig blant kvinner som et helseproblem. Ifølge Mayo Clinic, vil anslagsvis tre av fire kvinner har en Candida gjær infeksjon i løpet av livet. Systemisk gjær er også ofte funnet i de med nedsatt immunforsvar, som kreft og HIV-pasienter. Med riktig diagnose gjennom grunnleggende laboratorietester og sprek behandling, kan du trygt eliminere Candidiasis.

Årsaker

Candida, en type gjær, finnes naturlig i tarmkanalen; gode bakterier og immunsystemet undertrykke candida overvekst. Ifølge Marcelle Pick, ob / gyn sykepleier utøver og grunnlegger av kvinner til kvinner, "Når Candida proliferates, endres det fra sin enkle, relativt ufarlig skjema til en invasiv form, med lang rot-lignende strukturer som penetrerer tarmslimhinnen. Penetration kan bryte ned grensen mellom det tarmkanalen og sirkulasjons-system. " Når de tråder av candida inn i blodbanen, den ytterligere koloniserer til områder, slik som i vagina, blæren, halsen og i alvorlige tilfeller, hjerteklaffene.

Symptomer

Når påvirker fordøyelseskanalen, blir Candida synlig og lett diagnostiseres mye raskere med et problem kjent som trost. Thrush oppstår når gjær implantater seg i halsen og munnen og danner hvite flekker som det multipliserer. Denne typen overvekst er vanlig i babyer, gravide og ammende kvinner, de som tar orale steroider for behandling av astma, og de med undertrykt immunsystem.

Vaginal gjær infeksjoner er den vanligste indikator på en candida overvekst. Symptomer på denne type systemisk gjær inkluderer menstruasjons og premenstruelle problemer, blære betennelse, kroniske urinveisinfeksjoner, blære betennelse, blærekatarr, PMS. Av og til, candida vil ikke infisere noe på kroppens overflate, men en person vil føle seg generelt syk.

Naturlige behandlinger gjennom kosten

Ved hjelp av en naturlig behandling plan for candida krever en sprek stratagy som angriper candida og eliminerer sin matkilde. Det første trinnet er å begynne en restriktiv diett. På candida diett, må alle matvarer som inneholder behandlet sukker, hvitt mel og behandlet ingredienser bli eliminert. Gjær strømmer på disse ingrediensene. Også unngå å spise mat som inneholder store mengder naturlig sukker eller er en type sopp. For eksempel unngå sopp, bananer, melk og oster inneholder muggsopp.
Det neste trinnet er å benytte fordøyelsesenzymer for å øke kroppens fordøyelses evne, og dermed hindre matvarer fra fermen under nedbrytningsprosessen. Ifølge Marc Pick, fordøyelsesenzymer bistå i effektiv fordøyelse av mat til å assistere i en reduksjon av den samlede gjærdannelse. Se etter enzymer som "Betaine HCl" og "Candex", som er vitamin-basert og skånsom mot magen.

Urter og probiotika

En annen måte å angripe systemisk gjær er ved direkte å drepe candida tråder ved hjelp av naturlige anti-sopp urter og probiotika. Hvitløk og tea tree olje begge inneholder potente anti-fungal egenskaper. Hvitløk er mest effektive når det forbrukes frisk. Tea tree olje anses ikke trygt for forbruk, da det fører til kvalme; men du kan bruke den direkte til hud og genital utbrudd eller gurgle med det å behandle trost. Probiotika er nyttige bakterier som skiller ut vitamin B for å øke immunforsvaret. Frisk yoghurt inneholder probiotika. Høyere konsentrasjoner kommer i probiotiske kosttilskudd, tilgjengelig til enhver helse-mat butikk i nedkjølt delen.
Dessuten gir immunsystemet et ekstra løft ved å øke mengden av vitamin C, B og E på en daglig basis. Spis mat rik på disse vitaminene, som for eksempel sitrus, grønne grønnsaker og linser.

Allopathic behandlinger

Leger kan gi lindring i form av anti-sopp kremer og i mer alvorlige tilfeller, muntlig medisiner. Disse medikamentene vil eliminere eventuelle stammer av gjær som finnes i blodet, slik at deres nivå for å gå tilbake til det normale. I mer alvorlige tilfeller, IV behandlinger, slik som amfotericin-B, kan være nødvendig. De med diabetes bør kontrollere blodsukkernivået til rette for bedre helbredelse fra systemisk gjær infeksjon. For hud og vaginal irritasjon, kan leger også foreskrive anti-inflammatoriske kremer for å lindre vevet mens infeksjonen er healing.