Digidexo.com

Diet for frokost og lunsj

Å miste vekt, ifølge CDC, er et spørsmål om å ta i mindre kalorier enn du forbrenner. Å spise 500 kalorier mindre per dag bør resultere i å miste omtrent en halvkilo i uken. Så lenge du ikke overspiser til middag, kan du gå ned i vekt ved å kutte alle disse 500 kalorier til frokost og lunsj. Har samme middag som vanlig, og du vil gå ned i vekt uten å føle fratatt din favoritt måltider.

Frokost

Spise noe for frokost hver dag, selv om du ikke føler deg spesielt sulten når du våkner. Du kan være fristet til å hoppe over frokost, tenker at du vil spare en masse kalorier på den måten, men i virkeligheten vil du bare ende opp med altfor sulten etter lunsj, og vil bli altfor lett fristet til å overspise for resten av dagen. Spis fullkorn, som havregryn og hele korn korn, egg substitutter, frukt og yoghurt. Prøv å holde din frokost på rundt 300 til 400 kalorier.

Lunsj

Kutte kalorier til lunsj er trolig den enkleste måten å kutte ned. Buljong baserte supper er fylling og lite kalorier. Spise smørbrød på hele korn brødet, og husk å legge masse grønnsaker. Gjør salater med et stort utvalg av grønnsaker, og legge broiled kylling skiver eller strimlet kalkun for en porsjon protein. Stick med frukt til dessert, eller noe lavere i kalorier som popsicles. Lunsj bør være rundt 400 kalorier eller mindre.

Snacks

Å være på en diett betyr ikke at du må gi opp snacks. Akkurat det motsatte er sant. Spise små måltider gjennom dagen er en god måte å sørge for at du ikke får altfor sulten og overspise. Prøv å spise noe hver tredje time eller så i løpet av dagen. Hold deg til sunn snacks som mandler, air-poppet popcorn, frukt, grønnsaker og lite fett ranch dressing, fullkorn kjeks med peanøttsmør eller bakt chips med salsa.

Middag

Spis vanlig middag som du normalt ville ha. Ikke faller inn under ideen om at du kan overspise bare fordi du spiste sunt tidligere på dagen, men ikke gjør noen innsats for å endre din middag i noen betydelig grad. Over tid vil spise sunnere for det meste av dagen trolig oversette til å spise sunnere på middag også, men dette bør ikke være målet ditt akkurat nå. Kutt ned hele dagen før middag, så ikke bekymre deg for kalorier eller slanking resten av dagen. Hvis middager er omtrent det samme som de alltid var før, bør du begynne å se vekten kommer av.