Digidexo.com

Bad Gall blæren symptomer

Den galleblære-de små, pæreformet, ikke-vitale organ bak mage lagrer galle som produseres i leveren før den slippes inn i tynntarmen til å begynne fordøyelsen av maten. Følgende symptomer oppstår når galleblæren er betent eller infisert, vanligvis på grunn av gallestein, og galle er forhindret fra å nå den tynntarmen.

Magesmerter

Magesmerter er den vanligste forekomsten for alle som lider med galleblæren sykdom eller noen form for unormal galleblære tilstand. Vanligvis plassert i øvre høyre del av magen, smerten stråler også mot baksiden og høyre skulderblad. Smerten er beskrevet som enten skarpe kramper eller en kjedelig verke, og kan være sporadisk. Det blusser vanligvis mens galleblæren forsøker å frigjøre galle i tynntarmen for å bistå med fordøyelsesprosessen.

Kvalme og oppkast

Kvalme eller oppkast er også vanlig blant galleblæren sykdom lider. Legehjelp er nødvendig hvis disse vedvarer å unngå å bli dehydrert.

Fever

Noen galleblæren syke kan utvikle en feber som stiger og stabiliserer seg på ca 100,4 grader. I noen allergikere, frysninger forekommer også.

Clay-farget avføring

Bile gir krakk med sin brune farge. Når galle ikke kan nå den tynntarmen, det er et fravær av den brune fargen. Dette betyr at kroppen din ikke er i stand til å fordøye maten skikkelig, spesielt når det inneholder fett eller fett.

Gulsott

Gulsott er et symptom på alvorlige galleblæren forhold. Det vil manifestere seg som gulfarging av huden eller det hvite i øynene. Gulsott er forårsaket av en overdoser av bilirubin, et biprodukt av gamle røde blodceller. Dette skjer når bilirubin er i stand til å gjøre sin vei fra leveren via galleganger til tynntarmen.