Digidexo.com

Over the Counter Pinworm Treatment

Over the Counter Pinworm Treatment


Pinworms (Enterobious vermcularis), ifølge Center for Disease Control, er en type rundorm som infiserer de rectums og kolon av mennesker. Kvinnelige pinworms eggene sine i huden rundt anus mens deres menneskelige verter sover.

Eggene blir deretter kaste i sengetøy og klær og på toalettseter, hvor de kan overleve i opptil tre uker, og overføres til nye verter. Airborne egg kan inhaleres.

Milde Barnemark infeksjoner er ofte asymptomatiske, men tunge seg kan forårsake alvorlige anal kløe, søvnløshet og kvalme.

Over-the-Counter Pinworm Medisinering

Medisinering er behandling av valget for Barnemark angrep. Pyrantel pamoate, tilgjengelig i flere amerikanske merker som Reese Pinworm Medicine, Reeses Pinworm Tabletter og Pin-X, er en over-the-counter antiparasitt medisinering. Det virker ved å lamme ormer, slik at de ikke kan legge sine egg, og er evakuert i avføringen.

Reeses 24-pakning Pinworm tabletter inneholder 62,5 mg pyrantel pamoate. De scoret for enkel dosering. Reese 50mg / mL Pinworm Medicine mikstur, solgt i 1 og 2 oz. flasker, kommer med et målebeger.

Kjøp pyrantel tabletter eller suspensjon på apoteket eller på nettet. Oppbevar den vekk fra varme og lys. Kjøle, men ikke fryse, suspensjon .. (Resource 2)

Kontra

Snakk med legen din før du bruker pyrantel. Pfizer, pyrantel opprinnelige produsenten, forteller at folk med eksisterende leversykdom bruk pyrantel med forsiktighet fordi i sjeldne tilfeller det har forårsaket forhøyede nivåer av leverenzymet AST. Ingen studier har blitt gjort for å fastslå pyrantel virkninger på folks evne til å kjøre bil eller bruke maskiner.

Pfizer anbefaler også at gravide kvinner unngår å bruke pyrantel hvis ikke deres leger anbefaler det, og at ammende mødre bør slutte sykepleie hvis deres leger fore pyrantel. Ikke gi pyrantel til alle barn under ett år gamle fordi sikkerheten hos barn i denne alderen ikke har blitt testet.

Legens Desk Reference sier at folk enten tar piperazinring eller under behandling for myasthenia gravis bør ikke ta pyrantel. Utgiverne anbefaler også at du ber legen din om å ta jerntilskudd under pyrantel behandling. Hvis du er på teofyllin, snakke med legen din om dosen skal justeres.

Tar pyrantel

Når det brukes til å behandle pinworms, er den normale pyrantel dose 11mg / kg (2,2 lbs.) Vekt. Legen din vil anbefale riktig dosering. Ta det i en enkelt dose uavhengig av tid på dagen om ikke magen er tom, med juice eller melk om du vil. En sjelden gang folk har behov for en andre dose av pyrantel to eller tre uker etter den første.

Rist mikstur grundig og bruke målebegeret i pakken for å administrere riktig beløp.

Har alle i familien ta pyrantel selv om bare én person har en bekreftet tilfelle av pinworms fordi de er svært smittsom.

Pyrantel bivirkninger

De mest alvorlige bivirkningene av pyrantel er elveblest, kløe og utslett. De indikerer en allergi, og hvis du opplever noen av dem, ring din lege. Mildere bivirkninger er diaré, kvalme, oppkast og magekramper. Svimmelhet, søvnløshet og hodepine kan også oppstå, men hvis du tar pyrantel legen forskriver risikoen for bivirkninger er svært liten.