Digidexo.com

Naturlig rette for gallestein

Gallestein er en smertefull lidelse som kan ramme alle som spiser en høy-fett diett, om de er overvektige eller av en normal vekt. Gallestein, noen ganger større enn en ert i størrelse, kan du prøve å passere gjennom galleblæren exit tube, noe som ikke er bredere enn en hårsbredd - og det er hva som forårsaker sterke smerter forbundet med en "gallestein angrep." Tegn på en gallestein angrep inkluderer sterke smerter i øvre del av magen som kan vare i timevis. Smertene kan stråle ut til ryggen og offeret kan ha å holde skiftende posisjoner for å bli komfortabel.

Olive Oil Remedy

Ta 4 ts olivenolje og bland det med saften av en halv sitron. Legg til denne blandingen 1 fedd skrelt rå hvitløk som har blitt knust og hakket. Drikk dette concoction på tom mage hver dag i en måned. Husk at naturlige løsninger for de fleste plager ta lengre tid å arbeide effektivt enn tradisjonelle allopathic medisiner.

Apple Juice

Drikk en kopp eplejuice to ganger daglig i en måned. Eplejuice ødelegger gallestein ved å bryte dem ned til nesten ingenting, slik at de kan overføres fra kroppen smertefritt. Spise en balansert diett som inneholder moderate mengder fett anbefales å holde gallestein i sjakk.

Daglig Forebygging

Drikker kaffe kan bidra til å forhindre gallestein, og kaffe er full av antioksidanter, så gå videre og drikke litt. Hold deg unna fettrik junk food som bare vil gjøre deg feit. Drikk åtte glass friskt vann daglig.

Visse matvarer spist daglig kan holde gallestein under kontroll slik som 1/2 ts gurkemeie pulver; rå rødbete juice; seks reddiker; ett eple, pære, lime eller grapefrukt; og kamille og Cleaver te. Å spise sitrusfrukter hjelper, da de inneholder pektin, tenkte å fjerne gallestein.

Også trener daglig og få nok søvn.