Digidexo.com

Homøopatiske midler for Thyroid Problemer

Homøopatisk medisin ble utviklet i Tyskland over 200 år siden, og det er brukt for velvære og forebygging av mange sykdommer. Pasientene blir behandlet på en sak til sak ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Homeopatiske midler kommer fra planter, mineraler og dyr. Det er mange homeopatiske remedier for å behandle symptomene på skjoldbrusk lidelser inkludert hypertyreose hvor for mye av skjoldkjertelhormon produseres og hypotyreose der for lite av dette hormonet blir produsert.

Iodum

Du kan bruke Iodumm et homøopatisk middel, når du har hypertyreose tilstand samt Exophthalmos problemer som er preget med utstående øyne og også struma problemer. Den anbefalte potens er 30c, i henhold til herbs2000.com. Iodum kan bidra til å redusere symptomer på hjertebank, kroppen overoppheting og muskuløse hjertebank som skjer med hypertyreose.

Lachesis

Du kan ta Lachesis som er en annen homeopatisk middel for å ta når du har hypertyreose. Det er best brukt for symptomer som gushing av blod til ansikt, hetetokter, hjerte hjertebank og kroppsvarme. Andre symptomer kan oppstå er en følelse av rastløshet, utålmodighet og være altfor snakkesalig.

Nat Mur

Du kan prøve Nat Mur hvis du har følgende symptomer fra hypertyreose --- uforklarlig fysisk svakhet, og utmattelse. Huden kan føles veldig tørt sammen med en tørr munn. Hjertebank er et annet symptom på denne tilstanden. Du kan også føle at du ønsker å bli isolert og vekk fra folk i lange perioder av gangen.

Spongia Tosta

Spongia Toasta er et annet homeopatisk middel du kan prøve for skjoldbrusk problemer. Noen av symptomene som kan behandles er følgende --- hevelse og herding av skjoldbruskkjertelen, en stikker smerter, hjertelidelser og muskel hjertebank Du kan også ha en vedvarende bjeffing hoste. og kan bli plaget med depresjon og sinne.

Vitaminer og kosttilskudd

Du kan ta vitamin B-kompleks for både hypertyreose og hypotyreose ifølge herbs2000.com. Ta Vitamin C 1000 mg per dag for begge forholdene. Kobber og sink kan være nyttig. Ta 2mg av kobber og 30mg sink daily.Take Tyrosin 1000 mg daglig, og legge til en blandet aminosyre kompleks etter fire uker. Ta 10 g av pulverisert tare daglig for å støtte din skjoldbruskkjertelen.

Ting å gjøre og advarsler

Det er flere ting du kan gjøre før du søker homeopatisk behandling i henhold til Cindee Gardner PhD, molekylærbiolog og utøver av homeopati. Thyroidium er et homøopatisk middel for å stimulere en underaktiv skjoldbruskkjertel. Pek på skjoldbruskkjertelen forsiktig ti ganger på tre ganger daglig. Suge føttene i vann med havsalt, og gni føttene med lakserolje og tare skjær. Pakk føttene med plast og dekk med sokker over natten. Få en klar diagnose fra din lege og et grønt lys før du prøver homøopatiske midler.