Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å indusere arbeidskraft hjemme

De siste ukene av svangerskapet kan føles som tortur, og kvinner ofte føler at de ville gjøre nesten hva som helst for å få den babyen ut. Dusinvis av rykter sirkulere om de beste måtene å bevege arbeidskraft og få ting i bevegelse langs. Her er noen forsket metoder for naturlig arbeidskraft induksjon. Det anbefales at du ikke forsøke noen av disse til du er etter 40 uker, og, som alltid, ta kontakt med din lege for å finne ut hva de anbefaler for ditt spesielle tilfelle.

Prostaglandiner og Oxytocin

Prostaglandiner er en stor naturlig måte å indusere arbeidskraft, som de tjener til å stimulere strekke og utslettende av livmorhalsen, og dermed beveger deg nærmere arbeidskraft. Den største kilden til prostaglandiner finnes i sæd, og dermed er samleie potensielt en fin måte å øke hastigheten på arbeidskraft. For noen er dette en flott måte å tilbringe de siste dagene av svangerskapet, om det gir resultater eller ikke. For andre kan dette ikke synes ønskelig eller levedyktig avhengig av personlige forhold av svangerskapet.

Oxytocin, en naturlig form for pitocin, er det som forårsaker sammentrekninger i livmoren, en nødvendig del av arbeidskraft. Det kan frigjøres gjennom orgasme, noe som gjør samleie dobbelt effektive i å indusere arbeidskraft. Imidlertid, hvis samleie er ikke et alternativ, er det blitt vist at stimulering nippel er en annen måte å frigi oksytocin inn i livmoren. For å stimulere brystvortene, etterligne bevegelsene til en baby suger. Hvis du eier en brystpumpe, vil dette fungere veldig bra. Hvis ikke, ta tak i areola og begynner å gni i sirkelbevegelser. Den anbefaling er en nippel i en tid, omtrent 15 minutter per nippel hver time i flere timer, noe som kan gjøre denne metode meget tidkrevende. Også har det blitt rapportert av noen kvinner at dette kan bare tjene til å produsere svært intense sammentrekninger - sterkere enn normalt arbeid - uten å øke effektiviteten.

Herbal Metoder

Nattlysolje er en utmerket kilde til prostaglandiner, og er en ofte brukt metode for å bidra til å flytte arbeidskraft sammen, men det vil ikke føre til at du går inn i arbeid hvis kroppen din er ikke forberedt på å gjøre det. Starter på 34-36 uker, kan du begynne å ta oral kosttilskudd, og starter med to 500-mg kapsler om dagen og øke til tre eller fire kapsler per dag rundt 38 uker til full sikt. På dette tidspunktet kan du også begynne å bruke kosttilskudd inn i skjeden (ikke hvis du økt din oral dosering). De kapslene vil oppløse enkelt. Et annet alternativ er å kjøpe en olje form av nattlysolje og bruke den for perineal massasje, smøre litt på livmorhalsen hvis du kan nå det (hvis ikke, vil det bli absorbert inn i det).

Brukt i århundrer av indianere og jordmødre, røde bringebær blad te er en av de beste måtene å forberede livmoren for arbeidskraft. Det er helt trygt å bruke gjennom hele svangerskapet. Hovedsak, toner det livmoren og hjelper det til å fungere mer effektivt. Det hjelper også livmoren til å krympe tilbake raskere etter fødselen.

Svart og blå cohosh er to urte metoder som har vist seg å regulere og styrke sammentrekninger, henholdsvis, og blir ofte tatt sammen. Begge kommer i et alkohol- eller vannbasert skjær form (unngå kapselform). Typisk bruk er å ta 10 til 15 tinkturer av det blå hver time, og fem til 10 av den svarte hver halve time, og fortsette til arbeids starter eller for en hel dag. Så en dag med hvile før du prøver igjen. Vær advart at cohosh kan føre til blod tynning. Dette kan være farlig, så snakk med legen din før du begynner bruk.

Castor Oil

Mange kvinner har brukt lakserolje for å prøve å overtale arbeidskraft, men de fleste fagfolk er enige om at dette bare vil fungere hvis kroppen din er klar til å levere. Ellers kan det bare skape flere problemer for deg. Måten lakserolje induserer arbeidskraft er ved å skape kramper i tarmen og diaré, noe som vil stimulere livmoren, frigjør prostaglandiner som vil føre til sammentrekninger.

Ricinusolje er tatt i doser på to spiseskjeer, men har en meget usmakelig smak. For å bidra til å få det hele ned, det beste tatt blandet med en milkshake eller brus eller forvrengt til et par egg. Dessuten er den beste tiden å ta lakserolje i morgen etter en god natts hvile, slik at kroppen har energi til å takle bivirkningene av lakserolje (i stedet for å bli holdt oppe hele natten).

En fare for å ta lakserolje er at det kan bare tjene til å trette deg mer, noe som gir deg mindre energi til å levere. Det kan også føre til dehydrering, som kan påvirke melketilførselen og vil tappe mer av din energi.

Akupressur

Det er to trykkpunkter på kroppen som er sagt å produsere sammentrekninger når stimulert. Den første ligger i webbing av tommelen og pekefingeren og stimuleres ved å knipe webbing og gni i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder til ett minutt, deretter bryte i ett til to minutter før du gjentar. Det andre punktet er om lag fire fingerbredder ovenfor innsiden av ankelen. Du vet du har funnet det hvis det føles sårt når du trykker ned. Å stimulere, trykk godt og gni i sirkelbevegelser til du har en kontraksjon, så stopp og vent til sammentrekning til slutt før du begynner igjen.