Digidexo.com

Hvor å Sjekk for Salmonella

Salmonella beskriver en vanlig bakteriell infeksjon påvirker tarmen. Bakterien kan finnes i rå egg, forurenset kylling, kjøtt, eller vann. Det begynner å forårsake symptomer en dag eller to etter eksponering. Kontroll for salmonella er avgjørende, som ubehandlet salmonella kan føre til komplikasjoner som reaktiv artritt, hjernehinnebetennelse, og hjerteproblemer.

Hvor å Sjekk for Salmonella

Se etter blod i avføringen. Dette er et vanlig symptom på en salmonellainfeksjon.

ta temperaturen. Som kroppen din prøver å bekjempe en salmonella-infeksjon, vil kroppstemperaturen stige og til stede som en feber. Et sunt, gjennomsnittlig kroppstemperatur er 98,6 grader F, selv om dette kan variere fra person til person. Hvis feberen er over 100 grader, har du en statistisk signifikant feber.

Tenk tilbake på hva du har spist nylig. Hvis du hadde spist cookie batter, rå fjærfe, eller rått kjøtt, kan du bli smittet med salmonella.

Se en lege for å få en blod eller avføring prøve tatt. Du kan ikke definitivt selv-diagnostisere en salmonella infeksjon, som de ovennevnte symptomene kan være forårsaket av andre faktorer.