Digidexo.com

Høy-protein dietter for forstoppelse

Kronisk forstoppelse er et problem som konfronterer mange personer rundt om i verden hver dag. Mens han bodde med forstoppelse kan være vanskelig, er det håp. Heldigvis, får kontroll over kronisk forstoppelse er ofte bare et spørsmål om å regulere ens kosthold for å bekjempe problemet. En høy-proteindiett er vanligvis et dårlig idé for noen som lider av forstoppelse, som protein vil ytterligere tette "rør". Imidlertid, der fulgt av høyre hjelpe-mat, vil et høy-proteindiett presenterer ikke noen vanskeligheter i det hele tatt.

High Protein og forstoppelse

Høye protein dietter vanligvis plassere ekstra stress på tarmsystem, noe som kan føre til forstoppelse. Høy protein matvarer som har vært knyttet til forstoppelse inkluderer meieri og meieriprodukter, egg og kjøtt. Men det er en måte til å omgå dette problemet gjennom å inkludere tilstrekkelig fiber. Fiber er den ernæringsmessige agent som holder ting "flytte", så å si. Ofte de som gjennomgår en høy-protein diett vil konsumere protein laden matvarer med lite hensyn til noe annet, som fører til problemer. Men har vi to høye protein dietter som ikke gjør denne feilen.

7 Regler Diet

Den 7 Rules dietten ble oppfunnet av kanadiske biokjemiker og ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Dr. Berardi arbeider med kunder som spenner fra bo-at-home mødre til profesjonelle idrettsutøvere, og streng overholdelse av de 7 Regler er noe de alle har til felles. Den 7 Rules kosthold er en høy-protein, moderat fettinnhold, begrenset-carb diett som kan ta deg til din kroppsbygning mål uten farene ved forstoppelse blokkerer veien (pun intended).

De 7 Reglene er:

1.) innta små måltider hver to til tre timer.
2.) Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, egg, fisk og kylling.
3.) Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Dette garanterer deg tilstrekkelig fiber.
4.) konsumere bare karbohydrater fra frukt og grønnsaker.
5.) Konsumere minst 25 prosent av det daglige kalorier fra fett.
6.) Konsumere bare null-kalori drikker.
7.) Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring.

Paleo Diet

Et alternativ høy-protein, høy fiber diett for å bekjempe forstoppelse er Paleo Diet av lege Dr. Ben Balzer. Dr. Balzer modellert sin diett etter spisevanene våre primitive forfedre, og bemerker at korn ble aldri opprinnelig beregnet på konsum. For de å følge Paleo Diet, er compliance bare Liad ut, selv om det ikke nødvendigvis enkelt i praksis. Konsumere bare kjøtt, fisk, kylling, frukt, egg, grønnsaker, nøtter og bær. Unngå alle matvarer som inneholder korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Ved å spise i denne utrolige grunnleggende måten, man sikrer at deres kosthold er proppfulle av protein, fiber, vitaminer og næringsstoffer, unnvike dvelende muligheten for høy-protein forstoppelse.