Digidexo.com

Medisin for blødning hemorroider

Hemorroider kan være en pinlig og smertefull tilstand. Foruten ubehag, kløe og hevelse, kan en person også måtte forholde seg til blødning, noe som skjer inne i endetarmen. Heldigvis er det over-the-counter og reseptbelagte legemidler, så vel som hjemme rettsmidler, tilgjengelig for å behandle blødning hemorroider.

Identifisere problemet

Å behandle denne tilstanden med den rette medisinen, må du vite hva slags hemorroider forårsaker du smerte og ubehag. Hemoroider kan være internt eller eksternt, og i noen tilfeller et individ kan lide av begge. En lege kan diagnostisere tilstedeværelsen av hemorroider ved å gjøre en endetarms eksamen, og hun kan også utføre en krakk guaiac test for å fastslå om det er blod i avføringen. En person som lider av hemorroider kan ha smertefulle avføringer eller føler anal smerte mens du sitter.

Midlertidig Hemorrhoid Behandling

Hemorroider er svulmende blodårer som ligger i nedre del av endetarmen eller anus. Når de blør det betyr venen har hatt utbrudd eller briste, og de er vanligvis smertefulle. Å behandle blødning hemorroider som ikke er av alvorlig karakter, over-the-counter stikkpiller og kremer, som forberedelse H og Anusol-HC, og reseptbelagte medisiner, for eksempel Proctosol, tilby midlertidig lindring.

Bremse strømmen av blod

Det er ingen over-the-counter kremer eller reseptbelagte medisiner som kurerer blødning hemorroider. Behandlingene kan bare tilby rask, midlertidig lindring til blødningen problem. I noen tilfeller medisiner som brukes for interne hemorroider ta opptil tre uker før en person merknader en forskjell i hans tilstand. Medisiner for blødning hemorroider brukes til å forsinke den blodstrøm nedover, og andre medikamenter er nødvendig for å lette andre symptomer på hemoroide tilstand.

Konvensjonelle og alternative medisiner

Akkurat som det er mange vanlige kremer, lotion, piller og reseptbelagte legemidler for å bekjempe blødning hemorroider, kan du også behandle tilstanden med homøopatiske og urtemedisiner. Tar 2 ts av eple cider eddik i et glass med vann etter måltider har blitt sagt å stoppe blødning hemorroider, og legge til 1/2 ts kajennepepper til et glass med vann er også sies å bringe nødhjelp til tilstanden. Trollhassel er også en vanlig naturlig behandling for blødning hemorroider.

Hemorrhoid lider Beware

Blødning hemorroider er ikke et uvanlig symptom for denne tilstanden; men du bør oppsøke lege for å være sikker på at blødningen ikke er forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand. Når du bruker noen form for konvensjonelle medisiner, være klar over de mulige skadelige bivirkninger av ingredienser som anestesi og steroider, og aldri bruke stikkpiller på blødende hemoroider. Når medisiner ikke gir lindring, kan en person har til å vurdere andre alternativer, for eksempel kirurgi.