Digidexo.com

Homøopatisk behandling for Lyme sykdom

Lyme sykdom kommer fra flått og er forårsaket av Borrelia burgdorferi bakterier. Oftest kommer den fra hjort flått som lever av menneskeblod. Hvis du tilbringer mye tid i et tungt skogsområde, ta forholdsregler. Sørg for å sjekke deg selv for flått på en jevnlig basis. Homeopatiske behandlinger vil sikre at ingen tilbakefall og styrke immunforsvaret.

Homeopatiske behandlinger

Homeopati bruker kroppen selv å helbrede basert på premisset om at en syk tilstand vil bli reversert når kroppens forsvar blir styrket og aktivert. Homeopati virker ved å hjelpe immunforsvaret gjenkjenner at det blir angrepet og deretter kjempe mot invaderende bakterier, og dermed skape kroppens eget immunforsvar. Homøopatisk behandlinger er lik vaksiner ved at de er sammensatt av ørsmå mengder av organismen som forårsaker infeksjonen, og dermed ved hjelp av samme giftstoff for å bekjempe den invaderende mekanismen.

Mens vestlige medisin er opptatt av å finne en rask kur, fokuserer homeopati på lang sikt, får immunsystemet tilbake i balanse for å sikre at ingen tilbakefall. Varme terapi fungerer godt for Lyme sykdom. Pasienten hever hans eller hennes kroppstemperatur til 102 grader to ganger per dag for opptil 20 minutter ved bruk av en badstue, boblebad eller dampbad med diaphoretic te. Du trenger også miasmatic, eller langsiktig, og symptomlindring rettsmidler. Når du er godt, trenger du et konstitusjonelt middel for å forbedre immunforsvaret. Noen av rettsmidler for de tidlige stadiene er sepia, svovel, tellur, Carioca, kalmia og pastill. Ifølge homeopati, ved hjelp av en total tilnærming mot alle symptomer er den eneste bane for behandling. Homeopaths anbefaler også å bruke urter, som de akselerere responsen av immunsystemet. Folk kan ikke bygge opp en motstand mot urter som de kan mot antibiotika.

Symptomer

Ikke alle har de samme symptomene med Lyme sykdom. Symptomer vil mest sannsynlig dukke opp omtrent syv til 14 dager etter bittet. Et utslett som ser ut som en blink er en av varemerker for denne sykdommen. Ifølge Mayo Clinic, begynner det små og kan vokse til 12 inches. Du kan også oppleve influensasymptomer, leddsmerter, og nevrologiske problemer som midlertidig lammelse, hukommelsestap, humørsvingninger og en endring i sove mønster. Mindre vanlige symptomer inkluderer uregelmessig hjerterytme, hepatitt eller til og med øyeinfeksjoner.