Digidexo.com

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen


Som forelder har du mange grunner til å hjelpe avhjelpe barnets sengevæting problemer. Til tross for hvor mye ekstra tøy du trenger å gjøre når han tisser i sengen, er det også viktig at barnet vokser ut av denne vanen, slik at han ikke er flau når det gjelder tid for vennlig overnattinger eller sommerleiren. Gjennom konsistente strategier hjemme kan du få ungen til å slutte å tisse i sengen.

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen

Opprett en drikke portforbud for barnet ditt. Etter en bestemt time i kveld, minimere væsker som barnet forbruker, særlig de væsker som er urinsentralstimulerende midler, som for eksempel koffeinholdige brus. Ved å kutte av væsker i kveld, kan barnet ditt ikke har trang til å urinere i løpet av natten og kan ha en tørr søvn.

Ta barnet på do rett før sengetid. Sørg for at barnet eliminerer før du brette henne i seng. Tømme blæren før leggetid kan hjelpe barnet ditt gå hele natten uten urinering.

Sett en vekkerklokke for midt på natten. Snike seg inn i ditt barns soverom og vekke ham opp for å ta ham til badet. Ved å gjøre dette, kan du ta eliminering prosessen før det skjer i sengen. Dette bidrar også til å trene barnet til å bli klar over når han trenger å gå på do, og lærer ham at det er greit å stå opp midt på natten for å tømme blæren hans.

Bruk en fuktighets alarm. En fuktalarm er en liten enhet slitt i undertøy og er følsom for fuktighet. Når alarmen oppdager fuktighet i undertøy den går av og våkner barnet. Denne behandlingen alternativet hjelper barnet ditt kjenne igjen når hun trenger å bruke badet, slik at hun kan fullføre lindrende seg på potte i stedet for i senga.

Gjør et røverkjøp med ungen din. Bruk belønning for å oppmuntre barnet til å holde blæren hans gjennom natten eller våkner opp til å bruke potte. For eksempel, hvis barnet ditt har tre tørre netter på rad, får han et nytt leketøy. Belønninger oppmuntre barna til å lære raskere.

Ta barnet til legen hvis hun ikke er i stand til å slutte å tisse i sengen etter andre forsøk. Din barnelege kan kjøre tester for å finne ut om en underliggende problemet finnes, for eksempel en urinveisinfeksjon. Medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe til med sengevæting.