Digidexo.com

Slik Cure Stivhet

Slik Cure Stivhet


En stiv felles er smertefullt og vanskelig å bevege seg. Felles stivhet ikke er en sykdom i seg selv, men et symptom på en underliggende tilstand. Stivhet kan være forårsaket av en rekke ting, blant annet autoimmune sykdommer, infeksjoner, overbelastning og skader. Akutt leddstivhet vanligvis går unna i et par uker. Kronisk leddstivhet, på den annen side, er vanligvis uhelbredelig. Uavhengig av type, kan du ta visse tiltak for å sterkt redusere stivhet og smerte.

Slik Cure Stivhet

•  Strekk de berørte ledd tre ganger om dagen, en gang når du våkner, en gang før sengetid og litt tid i løpet av dagen. Strekk felles sakte for ikke mer enn fem minutter av gangen.

Påfør en varmepute til stiv området i 15 minutter opp til tre ganger om dagen. Pakk varmeputen i et tynt håndkle eller ark før du setter den på huden din.

Ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen å redusere betennelse. En reduksjon i betennelse fører til mindre smerte og stivhet. Ta NSAIDs nøyaktig som anvist på etiketten.

Få åtte timers søvn hver natt. Kroppen helbreder best når den hviler. Tilstrekkelig søvn vil tillate kroppen å gjenopprette fra stivhet lettere.

Hint

  • Delta i aerob trening i 30 minutter hver dag for å holde leddene smøres og hindre stivhet fra å komme tilbake.
  • Se en lege umiddelbart hvis du opplever uforklarlig vekttap, høy feber, leddsmerter som varer mer enn tre dager, eller hvis din leddsmerter er alvorlig.
  • Ikke ta NSAIDs hvis du har magesår.
  • Ikke ta NSAIDs i mer enn syv dager.