Digidexo.com

Hvordan identifisere en nyre infeksjon

Hvordan identifisere en nyre infeksjon


Nyre-infeksjoner er alvorlige bakterieinfeksjoner hos en eller begge av nyrene. Nyre infeksjoner er oftest forårsaket av bakterien E. coli, og forekommer mer hos kvinner enn hos menn. Denne bakterien kommer inn gjennom urinrøret, og kan til slutt gjøre veien opp til nyrene gjennom urinveiene. Nyre infeksjoner er ganske enkle å identifisere, og krever legehjelp.

Hvordan identifisere en nyre infeksjon

Se for ryggsmerter. Vanligvis det skjer på sidene, eller kjærlighet håndtak. Smerten er vanligvis konstant. Det kan være matt eller skarp, og på den ene side, eller begge.

Ta hensyn til eventuelle brennende eller smerter ved vannlating å identifisere en urinveisinfeksjon, som kan føre til en nyre infeksjon hvis den ikke behandles.

Ta temperatur. Enhver feber, kombinert med en hvilken som helst av de andre symptomer, kan være et tegn på en nyreinfeksjon. Som infeksjonen utvikler seg, kan bli ekstremt høy feber - fremstilling av en middels til høy feber over 100 grader.

Legg merke noen vesentlig nedgang i vannlating når identifisere en nyre infeksjon. Dette kan være et tegn på alvorlig infeksjon, og krever umiddelbar medisinsk konsultasjon. Alvorlige nyre infeksjoner kan føre til nyrene å stenge, som i sin tur slutter den nødvendige behandling for å fjerne avfall fra kroppen for å lage urin.

Se for mørk gul, brun eller sterkt luktende urin. Dette er tegn på dehydrering og mulig nyre eller urinveisinfeksjon.

Merk eventuelle følelser av ubehag, kvalme eller tretthet kombinert med de andre symptomene. De kan være viktige indikatorer på en alvorlig nyreinfeksjon. Oppkast er også et tegn på alvorlig nyre infeksjon, og utløser en rask respons, enten en tur til legen eller legevakten.