Digidexo.com

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?


Forbruk av gjærede drikker for feiringer og festligheter har vært en praksis i kulturer i tusenvis av år. I løpet av tiden, mutilations i enzymproduksjon forekommer i kroppen, noe som resulterer i manglende evne til å bryte ned alkohol og huden dreie red. For å kunne fortsette å drikke din favoritt alkoholholdig drikke uten spyling rødt, kan du utforske flere alternativer.

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?

Hvordan kan jeg stoppe en Red Flush Etter at jeg drikker alkohol?

Finn årsaken til røde flush, som kan stamme fra flere kilder. Før de søker noen alternativer, bør du finne ut hvorfor kroppen reagerer negativt på alkoholen. Noen reaksjoner inkluderer kløe, bankende, hodepine og få et rødt ansikt eller kropp for tidlig.

Forsknings typer mulige kosttilskudd du kan ta for å stoppe en rød flush. De fleste kosttilskudd arbeide for å erstatte den inaktive enzym som forårsaker problemer med å bryte ned alkohol. Noen halsbrann medisiner, samt Zantac og Pepcid AC, redusere alkohol flush reaksjoner. Hvis du er i tvil om å ta kosttilskudd og piller, bør du oppsøke lege.

Konsumere mat høy i karbohydrater. Etanol bygger seg opp som følge av forbruk av alkohol. Derfor vil karbohydrat-rik mat du spiser suge opp den akkumulerte etanol i kroppen din.

Drikk alkoholholdig drikke sakte. Dette gir kroppen en sjanse til å bryte ned acetaldehyd i alkohol som forårsaker røde flush reaksjon. Hvis du mangler enzymet som bryter ned acetaldehyd, til å drikke sakte vil tillate alkohol går i små mengder og redusere sjansen for en alvorlig reaksjon. De med enzymet vil ha nytte av treg drikking fordi enzymet kan holde tritt med forbruket av alkohol og bryte det ned bedre.

Hint

  • Ikke ta over-the-counter medisiner for å stoppe en rød flush. Hvis du gjør det, må du kontakte legen din før du tar noen kosttilskudd.