Digidexo.com

Hvordan forklarer jeg til barna viktigheten av vitaminer og Helse?

Hvordan forklarer jeg til barna viktigheten av vitaminer og Helse?


En sunn livsstil som inkluderer å spise sunn mat for å gi kroppen din med riktige næringsstoffer og vitaminer bør innpodet hos barn i ung alder. Barn som matvarer som er kjent for dem, så gi barna sunne valg med start når de begynner å spise tabellen matvarer. Vitamintilskudd er også viktig for en sunn livsstil, spesielt for kresen småbarn. Vitamin D, et vitamin avgjørende for bein helse, er en vitamin mange barn ikke får nok av. The American Academy of Pediatrics anbefaler vitamin D-tilskudd i diende spedbarn, barn, og tenåringer.

Hvordan forklarer jeg til barna viktigheten av vitaminer og Helse?

•  Utdanne deg selv på viktigheten av vitaminer og sunne spisevaner. Informasjon kan bli funnet på Internett på American Heart Association hjemmeside, eller legen din kan gi informasjon for deg.

Lag et eksempel på hvordan hver vitamin hjelper kroppen din og hva slags mat du kan få det vitamin fra. For eksempel er vitamin A finnes i gulrøtter og er bra for synet ditt.

Involver barnet i sunt måltid forberedelse. Forklar barnet ditt hva vitaminer er i maten du forbereder og med eksemplene du har opprettet.

La barnet ditt til å velge sunne måltid og snacks oppskrifter som appellerer til ham. Har barnet ditt bidra til å gjøre handleliste ved hjelp av oppskrifter og følge deg til butikken for å plukke ingrediensene.

på lager i ditt kjøleskap og pantry med sunn mat. Ha elementer lett tilgjengelig for barnet å bite på.

Innføre en multivitamin, eller andre vitamintilskudd, som anbefalt av ditt barns barnelege. Forklar hvorfor barnet må ta det, og hvordan det vil hjelpe kroppen hans vokse og holde seg friske.

være en positiv rollemodell. Spis sunn mat og ta vitaminer. Barn lærer gjennom det de ser voksne gjør.

Hint

  • Vask og kutt grønnsaker og frukt til å ha på hånden for rask sunn snacks.
  • Gjør trail mix med barnet ditt, fylt med tørket frukt og sunne nøtter.
  • Ikke forby junk food - La det i moderate mengder, eller barnet ditt vil ha det mer.
  • Hold vitaminer og kosttilskudd utenfor rekkevidde for små barn, som ofte tror de er godteri.