Digidexo.com

Hvordan vurdere deg selv før du starter en vekttap plan

Hvordan vurdere deg selv før du starter en vekttap plan


Før du vurderer et vekttap plan, undersøke din vekt historie og livsstil. Denne informasjonen vil hjelpe deg å avgjøre hvilke endringer som må gjøres for å oppnå dine vekttap mål.

Hvordan vurdere deg selv før du starter en vekttap plan

•  Vurder dine matvaner. Du hopper over måltider gjøre? Spis på rømmen? Snack når du ikke er sulten?

Merknad hva som utløser din tendens til å overspise. Spiser du ut av kjedsomhet? En traumatisk hendelse i livet ditt var der?

Tenk på din aktivitetsnivå. Tar du heisen når du kan gå? Er TV-apparatet en nådeløs distraksjon i hjemmet ditt?

Lag en liste over risikofylt atferd du viser som kan bidra til vektøkning. Røyking, alkohol, dårlige matvaner og mangel på mosjon alle passer regningen.

Recall dietter som du har opplevd i det siste, og lister opp de beste funksjonene til hver enkelt. Du kan innlemme disse i din nye vekttap plan.

Sett realistiske mål - vurdere dine genetiske bakgrunn, miljøfaktorer og metabolisme.

Bruk over for å håndtere røttene av vekten din problem, bryte dårlige vaner i din livsstil og / eller innføre gode.

Hint

  • Konsultere en medisinsk faglig før du starter et vekttap plan. I tillegg til å vurdere de ovennevnte faktorene, kan helsepersonell innlemme informasjon som blodtrykk og blodprøver for å gjøre kosthold anbefalinger.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.