Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med resveratrol kosttilskudd

Hvordan å miste vekt med resveratrol kosttilskudd


Resveratrol kosttilskudd er i utgangspunktet en høyere konsentrasjon av helse forsterke ingredienser som finnes i rødvin. Forskere har uttalt i årevis at drikking ett glass rødvin hver dag reduserer hjertesykdom. Nå studier viser at høyere konsentrasjoner av resveratrol kan muligens hjelpe folk ned i vekt og forbrenne fett. Andre helsemessige fordeler fra resveratrol kosttilskudd inkluderer lavere kolesterol, sterkere immunforsvar, høyere stoffskifte og bedre insulinnivåer. Hvis du er en av personer som har en hard tid å miste vekt, kan resveratrol kosttilskudd hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt med resveratrol kosttilskudd

For å gå ned i vekt med resveratrol kosttilskudd, sørg for å lese ingredienser på flasken. Resveratrol kosttilskudd bør ha resveratrol oppført som hovedingrediens.

Vurdere å ta resveratrol kosttilskudd som tas opp muntlig under tungen. Oral absorpsjon er vitenskapelig bevist å være mer gunstig enn magen absorpsjon.

Ikke forbruke for mye resveratrol. Overskridelse anbefalte daglige porsjoner kan føre til alvorlige bivirkninger.

Hvis du vil gå ned i vekt raskere med resveratrol kosttilskudd, starte et treningsprogram som inkluderer aerobic og styrketrening. Det er best å trene aerobt minst 30 minutter fem dager i uken og trene med vekter for tre til fire dager i uken. Resveratrol kosttilskudd er påstått å hjelpe folk brenne enda mer fett og øke mer muskler.

Begrense kalorier mens du tar resveratrol kosttilskudd. Som en ekstra fordel, vil ta resveratrol kosttilskudd bidra til å redusere appetitten.

Spis flere mindre måltider i stedet for tre store måltider hver dag mens du tar resveratrol kosttilskudd. Spise små måltider som har en balanse av magre proteiner og komplekse karbohydrater mens du tar resveratrol kosttilskudd vil hjelpe deg å miste vekt raskere og bidra til å øke stoffskiftet.

Hint

  • Ikke overstige 500 mg av resveratrol per dag.
  • Sjekk alltid med en lege for interaksjoner av kosttilskudd med andre reseptbelagte legemidler du tar.
  • Hvis du har bivirkninger som nummen eller kriblende fingre, avslutte bruken og kontakte legen din.
  • Alltid se en lege før du starter et vekttap, trening og supplement program.