Digidexo.com

Hvordan slippe pounds raskt i løpet av dager

Hvordan slippe pounds raskt i løpet av dager


Å miste vekt er en lang reise, men raskt slippe flere pounds er en lek. Her er det to dagers diett som kan vise deg hvordan.

Hvordan slippe pounds raskt i løpet av dager

Du kan enkelt og raskt slippe flere pounds ved å følge denne dietten med disse spesifikke instruksjoner som er nevnt nedenfor:

Hver morgen spiser ett eller to egg og alle typer magert kjøtt (Canadian Bacon, kalkun bacon)
ingen brød

* Mid-morgen og ettermiddagen spise en hel appelsin. Ikke drikk appelsinjuice, spise ferske appelsiner. Dette er et viktig skritt i denne dietten. Hvis du ikke kan få appelsiner, deretter erstatte 1/4 av en cantelope to ganger om dagen i stedet.

3 For lunsj og middag har en salat bestående av noen rå grønnsaker du ønsker å ha: salat, tomat, reddiker, selleri, oliven løk, paprika, etc.
Ingen kjeks eller ost
ingen andre frukter
Ingen fett salatdressing bare, olje og eddik er best skjønt
* Du kan ha to porsjoner av noe slag av magert kjøtt: kalkun, mørbrad, runde biff, noen form for fisk, men ikke stekt, etc.

4 Drikk 6-8 glass vann og begrense diett brus, te og kaffe
Ikke erstatte frukt eller grønnsaksjuice for the real thing
* Absolutt ingen søtsaker for to dager

Hint

  • Det tar bare to dager å fullføre denne dietten og slippe flere pounds av vann vekt. Det vil hoppe starte vekttap innsats så opphold forpliktet for hele to dager.
  • Ikke bo på denne dietten i mer enn to dager om gangen. Når du har fullført to dager, kan du gjenta den generelle ideen, men innlemme litt mer av statister.