Digidexo.com

Hvordan beregne vekttap over tid

Tar fatt på et vekttap reisen kan være en spennende, men stressende bestrebelser, og beregne den totale mengden av vekttap kan være vanskelig når factoring i ting som vann gevinst, muskel g fett beregninger, og tiden på døgnet der du veie deg. Les mer for å finne ut hvordan du lykkes og effektivt beregne din vekttap.

Hvordan beregne vekttap over tid

Spill opprinnelige vekt. Ved hjelp av en pålitelig bad vekt skala, stå med vekten jevnt fordelt mellom begge sider av skalaen. For å sikre at lesing er så nøyaktig som mulig, prøv å veie deg uten klær eller tilbehør på kroppen din. Når skalaen har vist en jevn, skriv det ned i vekt journal og registrere datoen for dagen vekten ble tatt.

Lag en tidsplan for "vekt-taking" dager. Disse vil være de dagene som du vil registrere din vekt. Hver innspilling bør tas på omtrent samme tid på dagen for å unngå eventuelle avvik. Det er viktig å følge tidsplanen så tett som mulig for maksimal nøyaktighet.

Spill inn endelige vekt. Etter en forhåndsbestemt tid har gått mellom din opprinnelige vekt opptak, ta din nye, sluttvekt. Prøv å bruke samme skala som du brukte for din første vekt opptak, og veie deg på samme måte for nøyaktige resultater.

Bruk en beregning metode for å bestemme totale vekttap. Denne metoden kan være så enkelt som å trekke dine første og siste vekter, eller ved hjelp av en kalkulator for å fastslå den eksakte prosentandel av kroppen fett tapt, samt andre faktorer som muskelen fått. Pass på at du bruker samme metode i hele vekttap reisen. For vekttap kalkulator alternativer, klikker du på referanse lenken under tittelen "vekttap kalkulatorer '.

Record hvordan du oppnådd vekttap i dagboken din, og skrive ned noen viktig statistikk som spilte en faktor, for eksempel høyde og helsetilstand. En detaljert vekttap journal kan være motiverende og til nytte for deg som du gå ned i vekt, og kan være nyttig for deg senere bør du trenger å ta turen igjen.