Digidexo.com

Hvordan starte en Biggest Loser Competition

Har din kontor, skole, kirke eller organisasjon ønsker å utfordre hverandre med en største taperen konkurranse? Følg disse enkle trinnene og få dine venner og familie på den sunne veien!

Hvordan starte en Biggest Loser Competition

Finn en gruppe interesserte folk på jobben din, samfunnet organisasjon eller din menighet. Jo flere mennesker, jo større blir premien du vil ha. Arbeid er et naturlig sted for folk å utfordre hverandre!

Still inn parameterne umiddelbart.
$ 10.00 per person - eller enhver rimelig beløp. Bestemmer alltid hvordan pengene skal fordeles opp foran. Vinneren tar alt eller belønne den første, andre, og tredje største vekt tapere. Eller etablere en slags ukentlige belønninger.

•  Bestem hvor lang konkurransen skal vare. To til tre måneder er en god gjennomsnittlig tid for folk å begynne å miste vekt.

Finn en pålitelig person til å være ansvarlig for penger og veie-ins. Dette må være den samme personen og det samme skala for alle.

Del startvekt med slutten vekt og ta det prosentandel av som partituret. Den med den største prosentandelen av vekttap er vinneren.

dele pengene en måte som er avtalt

Hint

  • Denne konkurransen kan være en stor bonding erfaringer med dine kolleger eller venner. Pengene tapt, og konkurransen kan være en stor motivator for å få folk på sunt spor. Ha det gøy!