Digidexo.com

Flytende Avgiftning dietter

"Detox" dietter har blitt et populært alternativ for personer leter etter ikke-mainstream metoder for vekttap og kroppen rensing. Detox dietter vanligvis kommer i to forskjellige typer - fast føde og flytende detox dietter. Mens verken type er generelt akseptert av det vitenskapelige samfunn som effektivt eller nødvendig, flytende detox dietter er mer snikende av de to, som de gir en mye større berøvelse av næringsstoffer i løpet av behandlingen.

Om Flytende Detox dietter

Flytende detox dietter generelt består av en periode som strekker seg fra så lite som to dager til to uker, og i denne tiden vil du forbruke ingen fast føde overhodet. I noen flytende dietter, vil du være forbruker nesten null kalorier, så vil du bli tvunget til å livnære seg på noe mer enn vann. I de mer "liberale" flytende detox dietter, vil du ha muligheten til å drikke vann eller juice.

Flytende Detox Theory

Teorien bak dette langvarig deprivasjon er ganske enkelt, om ikke helt overbevisende - i henhold til dem som markedet detox dietter, gjennom årene, akkumulerer kroppen din en rekke giftstoffer i cellene. Ved å stanse matforbruk helt for et antall dager, gir du kroppen din med muligheten til å rense seg selv av disse giftstoffene, slik at du (påstått) føler seg sunnere enn noensinne.

Master Cleanse

En av de mest populære flytende detox dietter på markedet er Master Cleanse. Under Master Cleanse, vil du rense kroppen din gjennom forbruk av utelukkende fersk presset lemonade blandet med lønnesirup og pepper. I tillegg til dette, vil du med vilje tvinge avføring gjennom en hjelpe Salt Water Flush. Således, mens kroppen din kjører på kaloriene levert av sirup-flavored lemonade, det er visstnok renset ved avføring brakt videre av saltvann.

Detox Proof

Ifølge registrert kostholdsekspert Keri Glassman, er det en rekke problemer med detox dietter - de føre til vekttap som er for raske, de frata kroppen av essensielle næringsstoffer, mange (for eksempel flytende detox dietter) grensen på sult, og det har vært noen vitenskapelige bevis hittil støtter nødvendigheten av en detox diett. Men hun sier også at de kan brukes effektivt i ett-eller to-dagers stints (men ikke lenger!) For å jumpstart vekttap før du tar fatt på en vanlig diett.

Flytende Detox Betraktninger

Samlet sett synes det å være en rekke tryggere alternativer for personer som ønsker å gå ned i vekt. Men, hvis du absolutt må utføre en flytende detox, hold deg til en som ikke er en fullstendig raskt - med andre ord, en av fruktjuice dietter eller enda Master Cleanse. Minst denne måten kroppen din vil få noen næring mens du fatt på din søken etter en bærekraftig vektkontroll.