Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Etter å ha en baby

Hvordan å miste Belly Fat Etter å ha en baby


Å miste buk fett kan være vanskelig etter å ha en baby, men ikke umulig. Hvis du har vært mislykket å miste buk fett i det siste, ikke gi opp. Det tar bare noen forberedelser og engasjement.

Hvordan å miste Belly Fat Etter å ha en baby

•  Forbered deg på den nye kroppen mens du er gravid eller selv før graviditet. Det er lettere å bli kvitt disse uønskede pounds rundt magen din hvis du holder deg aktiv.

Oppgave mens du er gravid, men ikke over det. Hvis du gikk to miles per dag før svangerskapet, er det greit å holde aktiv livsstil. Rådfør deg med legen din, men hvis du har spesielle helseproblemer.

Sjekk ditt kaloriinntaket mens du er gravid. Selv om du spiser for to, prøver å spise i moderate mengder. Hold deg til mat som er bra for både deg og babyen din.

Hold deg unna fett og sukker, som legger ekstra pounds til midjen din. Hvis du må forbruke fett / sukker, gjør det med måte. Bare kjøpe et kakestykke i stedet for en hel kake.

Gi kroppen din tid til å leges etter å ha baby. Prøv å få nok hvile når du kan og ikke vær redd for å be om hjelp.

Øvelse med babyen. Det er morsomme øvelser du kan gjøre sammen i løpet av spilletid. Du kan ligge på bakken og plassere barnet på magen som du gjør crunches og ben heiser. Du kan også ta babyen for en tur i en barnevogn og innlemme stående side crunches under turen.

•  Tren når babyen sover og fokus på aerobic og mageøvelser. Du vil avlaste stress og nyte litt tid for deg selv også.

Vær tålmodig med deg selv og med kroppen din. Hver kvinnens kropp er annerledes, så ikke sammenlign deg med andre. Du kan miste fett i andre deler av kroppen din før du mister den rundt midjen din.

Belønn deg selv når du har nådd målet ditt for uken med en aktivitet du liker å gjøre.

Registrer deg med en vekt-tap programmet (ex., Weight Watchers, Jenny Craig) som kan hjelpe deg å nå dine mål og holde motivasjonen oppe. Du er bare noen få skritt fra å miste magen fett.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din før du starter en øvelse eller vekttap programmet.