Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Kolon Renset

En colonic rens er en måte å rense ut tykktarmen eller tykktarmen. En rens er gunstig for hele kroppen fordi det fjerner giftig avfall og andre skadelige stoffer fra kroppen. Mange leger tror at et kolon full av avføring forårsaker sykdommer og dårlig helse. Ved å rense ut kolon, dypt renser en person kroppen og forbedrer generell helse ..

Hvordan å gjøre en Kolon Renset

•  Drikk rikelig med væske. The American Dietetic Association anbefaler at voksne drikker minst åtte kopper vann hver dag. Vannet hydrater kroppen, og bidrar til å gjøre krakker mykere slik at de kan lettere fjernes. Vannet hjelper også å skylle bort og løsne opp rusk i alle områder av kroppen. Sunne drikker som juice og grønnsaksjuice er gode erstatninger for vann.

Spis frukt og grønnsaker for å få fiber. Fiber er viktig for en sunn kolon. Fiber-rik mat legge bulk til avføring så eliminasjon er mer regelmessig og hyppig. Frukt, grønnsaker, belgfrukter og hele korn er alle fiber rik mat. The Mayo Clinic antyder voksne spiser rundt 20 til 35 g fiber hver dag for å hindre forstoppelse og for å holde kolon i god stand.

Øvelse hver dag. En annen måte å få kolon ren er å utøve. The Mayo Clinic rapporterer at fysisk aktivitet øker tarmaktiviteten. Dette betyr at musklene i tarmen er mer aktive, slik at de er bedre i stand til å skyve avføring gjennom tykktarmen og ut i endetarmen. Aerobic øvelser som løping, svømming, sykling og dans hele er nyttige. Turgåing er også god trening, spesielt for dem som er for det meste stillesittende eller ikke har trent på en stund.

Ta fiber rik kosttilskudd. Som en siste utvei for en colonic rens, foreslår Mayo Clinic tar over-the-counter fiber kosttilskudd. Disse kommer i en rekke former, men de fungerer stort sett på samme måte. De gir legemet en stor mengde fibre for å gjøre avføring hyppigere.

Ha en colonic vanning. Mens du drikker vann, spiser fiber rik mat og trening er alle naturlige måter å rense tykktarmen, det er mekaniske måter også å rense ut kolon. Colonic vanning eller colonic hydroterapi er en prosedyre gjort i et legekontor eller en klinikk. Varmt vann blir forsiktig pumpes inn i tykktarmen gjennom et lite rør festet til rektum. Den andre enden er festet til en maskin som pumper vannet. Når vannet er i tykktarmen og utøver et andre rør avføring ut kroppen. Bare et trenet colonic terapeut bør utføre denne prosedyren.