Digidexo.com

Hvordan virker Coconut Oil Bli hydrogenert?

Hvordan virker Coconut Oil Bli hydrogenert?


Herdet kokosolje er så forskjellig fra virgin olje som kritt er fra ost. Mens virgin kokosolje kommer fra ferske kokosnøtter, er hydrogenert olje hva vi får når oljen er behandlet med kjemikalier, blekemidler, løsemidler og oppvarmingsprosesser.

Hydrogeneringsprosessen

Hydrogenert olje er laget ved å tvinge hydrogen til olje ved høyt trykk, noe som endrer sin kjemiske struktur og å endre de umettede fettsyrer i virgin kokosolje til mettede fettsyrer i det hydrogenerte olje. Disse endrede fettsyrer er bedre kjent som transfettsyrer.

Fordeler og ulemper med herdet kokos Oil

Selv om prosessen med kjemisk konvertering av de essensielle fettsyrer gjør oljen mer stabil og øker holdbarheten, hindrer det fra å dreie harsk så raskt som virgin kokosolje, gjør det også oljen en usunn en. De transfett i herdet kokosolje økning Low Density Lipoprotein-kolesterol, forbundet med hjertesykdom, i kroppen og også hindrer kroppens evne til å utnytte High Density Lipoprotein-kolesterol, som regnes som et gode kolesterolet.

Bruker hydrogenert olje

På grunn av den kjemiske behandlingen, har herdet kokosolje et høyere smeltepunkt, og til tross for at det er en usunn trans fett, er det brukt til steking snack mat og i bakverk. Det er også en viktig komponent i margarin og andre oppslag.