Digidexo.com

Bach Walnut Blomstermedisin

Utviklet av Dr. Edward Bach i 1930-årene, blomsteressenser er naturlige behandlinger for å overvinne følelsesmessige problemer, som kan i sin tur føre til fysisk helbredelse. Bach valnøtt blomst essensen mål følelsen av anger og treghet.

Dr. Bach

Å tro at en negativ sinnstilstand er den underliggende årsaken til sykdom, Bach satt ut for å finne en måte å helbrede følelser gjennom naturlige midler. De 38 essenser som han utviklet er sagt å "dekke alle aspekter av menneskets natur" og regnbue av menneskelige følelser. "Helse er avhengig av å være i harmoni med vår sjel,» sa han.

Blomstermedisin

Bach blomst rettsmidler er damp-destillert planteekstrakter som selges i små glassflasker som inkluderer en medisin dropper. Instruksjoner kaller for brukeren å holde noen dråper under tungen, fire ganger om dagen. Brukere kan også legge til et par dråper til et glass vann og drikk med jevne mellomrom. Bra for inntil fem år, Bach blomst rettsmidler er tilgjengelig i mange helsekostbutikker og urte butikker.

Walnut Flower Remedy

Ifølge guiden "De 38 Bach blomsteressenser," å ta valnøtt blomstermedisin er nyttig når du møter store forandringer i livet. For de som nylig har gått gjennom skilsmisse eller separasjon, er valnøtt blomstermedisin sagt å hjelpe reparere følelser av sorg og anger. Også anbefalt for de som har byttet jobb eller hjem, kan Bach valnøtt blomstermedisin være nyttig i å bryte vekk følelsesmessig fra gamle bånd og begrensninger. Det er også ment for de som rev seg løs fra noen form for avhengighet.

Bach valnøtt blomstermedisin kan hjelpe nye mødre tilpasse seg mange forandringer i livet som mor bringer. Det kan også gis trygt til barn for å minske angst opplevde under tenner.

Bach valnøtt blomstermedisin kan være nyttig for folk som er ivrige etter å komme videre i livet, men føler holdt tilbake av deres nåværende situasjon. Tar dette midlet kan gi dem styrke til å gjøre nødvendige endringer og forbli trofaste til prosjekter eller mål som de tidligere har forlatt.

Nyttig for rådgivere og terapeuter, er Bach valnøtt blomstermedisin sies å hjelpe brukeren ved å motvirke andres sterke negative personligheter. De som kan være altfor følsomme for ytre påvirkninger kan finne valnøtt blomstermedisin for å være spesielt gunstig.