Digidexo.com

Teeth Whitener Informasjon

Teeth Whitener Informasjon


Tannbleking er en populær kosmetisk tannbehandling prosedyre som utføres av utdannede tannleger eller som gjør-det-selv-behandlinger for hjemmebruk. Tilgjengelig i tre former, hver avhengige peroxide, tannbleking prosedyrer og produkter er populære hos både menn og kvinner.

Over-the-Counter

Det er flere tannbleking produkter tilgjengelig for personlig bruk, inkludert pensel-på tennene fløtepulver, tannbleking tannkrem og whitening strips. Av disse typene, bleking strimler er den mest effektive, men kreve utvidet vanlig bruk for å ha hvithet effekt. Disse varierer i pris fra $ 20 til $ 100.

In-kontoret prosedyrer

Tannleger leverer tannbleking tjenester ved hjelp av hydrogen peroxide og en laser, som frigjør hvitemiddel som finnes i hydrogen peroxide. Denne formen for tannbleking gir de beste resultatene på kortest mulig tid, men er den dyreste av de tre, kjører $ 650 per besøk i gjennomsnitt.

Take-Hjem Kits

Utlevert av tannleger, er tenner-whitening kits antas å produsere de beste resultatene i det lange løp. Denne type av tenner fløtepulver innebærer bruk av et apparat som ligner en tannbeskytter som inneholder en lav konsentrasjon-blanding av peroksyd-gel. Prisklasse for tennene whitener er mellom $ 100 til $ 400.