Digidexo.com

Ultimate Detox Cleanse & Gjenoppbygg

Ultimate Detox Cleanse & Gjenoppbygg


Det er mange produkter tilgjengelig som bruker en kombinasjon av urter, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer for å avgifte og rense kroppen. The Ultimate Detox Cleanse & Rebuild er en mulig produkt. Det er en syv-dagers program ment for å rense blodet, leveren og fordøyelseskanalen. Før du gjør noe rens, er det viktig å forberede kroppen din og å forstå de mulige bivirkninger og komplikasjoner av å gjøre en rens.

Forskning

Avgifte og rense kroppen ved hjelp av urte kosttilskudd er en kontroversiell praksis. Det får god støtte fra utøvere av naturmedisin, men har ikke mye av klinisk forskning bekrefter dens effektivitet i å fremme bedre helse. En rens er ment å hjelpe kroppen å fjerne oppbygging av giftige forbindelser som kan akkumuleres på grunn av kjemiske tilsetningsstoffer og konserveringsmidler i matvarer, er forurensningen drikkevann og forurensninger i luften. The Ultimate Detox Cleanse & Gjenoppbygg bruker proprietære blandinger av urter og næringsstoffer for å støtte grunnleggende funksjoner i kroppen. Mange av ingrediensene har forskning som støtter deres sikkerhet og effektivitet.

For eksempel er melk tistel inkluderes i blandingen er ment å støtte og rense leveren. I en gjennomgang av forskning utført av sveitsiske forskere, ble det funnet at silymarin, virkestoffet i melk tistel gjør hjelper leveren til å fungere bedre, spesielt i tider med nød. Kolin, som brukes i blandingen utformet for å støtte riktig fett metabolisme, er et essensielt næringsstoff som hjelper kroppen å riktig forbrenne fett og bruk kolesterol. Psyllium frø skall brukes til å støtte og rense fordøyelsessystemet. I en studie publisert i British Medical Journal i august 2009, forskere viste at psyllium er mer effektiv enn kli eller placebo ved å lindre symptomer på irritabel tarm, en vanlig fordøyelseslidelse.

Forberedelse

Enten du velger å støtte din kosttilskudd rens med Ultimate Detox Cleanse & gjenoppbygge, med en urte rensing program eller uten urte kosttilskudd i det hele tatt, er det viktig å forberede kroppen din for rens. Begynn ved å bytte til filtrert vann fra springen, filterskifte i ovn og kutte ut koffein og sukker. Disse tiltakene vil bidra til å redusere antall giftstoffer kroppen din er utsatt for. Legg i mer kostfiber og mer trening for å forbedre sirkulasjonen og fordøyelse.

Disse trinnene alene vil hjelpe kroppen din til å fungere bedre og vil begynne forsiktig fjerne eventuelle giftstoffer som har bygget opp. Når du legger i urte støtte, vil det da være mindre av et sjokk for kroppen din og kan gjøre hele renselsesprosess tryggere og enklere. The Ultimate Detox Cleanse & Gjenoppbygg er ment å være mildere på systemet ditt, fordi det inkluderer også en urte blanding for å gi næring til immunforsvaret.

Hva kan man forvente

Mange rensing programmer foreslår at du raskt for en eller to dager før du bytter til en rå-mat-bare eller raw-food-plus-brun-ris diett for opptil en uke. The Ultimate Detox Cleanse & gjenoppbyggingen er ment å støtte uansett rensing program du bestemmer deg for å gjennomføre. Hvis programmet du vurderer anbefaler fasting, snakk med legen din først. Fasting kan presentere helsemessige farene, spesielt for personer med blodtrykk eller glukoseregulering problemer. Under rens, kan du forvente å oppleve hodepine, svimmelhet og tretthet, særlig hvis du gjennomgår en rask.

Hvis du opplever oppkast, ekstrem besvimelse eller eventuelle symptomer du vurdere ødeleggende, er det best å avvikle rens.