Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Salty Body

Hvordan bli kvitt en Salty Body


Nesten alle kan dra nytte rensing overflødig salt fra kroppen sin. Det amerikanske Department of Agriculture hevder at den gjennomsnittlige voksen forbruker dobbelt deres anbefalte daglige saltinntaket på en jevnlig basis. Å ha overflødig salt i kroppen kan skape kaos på interne systemer. Det hever blodtrykket ditt, setter deg på et høyere risiko for hjerte-og karsykdommer, kan føre til slag, bidrar til for tidlig nyresvikt og er ofte knyttet til overdreven vektøkning. Hvis du er klar over at du har for mye salt i kroppen din, er det sterkt anbefalt at du prøver å balansere ting ut så snart du kan.

Hvordan bli kvitt en Salty Body

Senk ditt daglige saltinntaket til ikke mer enn 500 mg. Unngå å spise fastfood, frosne middager, hermetisk mat og pre-pakket snacks. I stedet prøver å spise hele korn, friske frukter og grønnsaker, mye fiber, og hjemmelagde måltider. Når du tilbereder, erstatte salt med friske urter og krydder.

Drikk mye vann. Når kroppen ikke får nok vann, beholder det salt. Derfor, for å kvitte seg med overflødig salt, ønsker du å skylle ut systemet ved å drikke så mye vann som du kan. Som et minimum bør du drikke åtte glass om dagen.

Hit gym. Hard fysisk trening fører til at kroppen til å svette, og svetten inneholder salt. Understrek cardio trening i stedet for vekttrening fordi det vil ha den beste salt reduserende effekt på systemet.

Sitt i en badstue. Badstuen vil få deg til å svette, og svette vil trekke ut overflødig salt fra kroppen. Sørg for å rehydrere med mye vann etterpå.