Digidexo.com

Hvordan å drikke Bee Pollen

Hvordan å drikke Bee Pollen


Nyt flytende bee pollen som en nærende tillegg til måltidet morgen eller ettermiddag snack. Denne rike, naturlig mat inneholder høye mengder av B-vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer slik som amylase, pectase, cozymase, så vel som en lang rekke andre enzymer og næringsstoffer. De fleste typer vært pollen har blitt gjort om til granulat, så du må gjøre noen justeringer for å forberede den i flytende form. En liten bit av bee pollen går langt, så trenger du ikke å drikke mye å nyte de helsemessige fordelene.

Hvordan å drikke Bee Pollen

•  Hell 1/2 kopp rent vann og noen isbiter i blenderen. Du trenger å blande bee pollen med et par andre ingredienser for å gjøre det slå inn i en væske.

Legg 2 ss. eller flere av pollen vært i blenderen.

Hell 1/2 kopp jordbær eller blandet bær i blender for sødme. Bee pollen og vann alene smaker veldig tørt, så frukten bidrar til å gjøre den om til en søt drikke. Pass på at lokket sitter godt på blender før du trykker på noen knapper.

4, Blanding den på høyt inntil alle granuler er blitt flytende. Gjenta og bland flere ganger til det ikke er biter av frukt eller granulat.

Hell bee pollen drink i et glass og drikk sakte. Du bør smake frukten, men noen ganger pollen selv produserer en etter smak som du kanskje ikke liker. Drikk det sakte og sørg for at du får det hele ned. Legg mer frukt hvis nødvendig.