Digidexo.com

Eksempler på Low-Fat Høy Fiber Detox dietter

En detox diett fjerner giftstoffer fra kroppen. Det finnes mange ulike former for detox dietter som ekskluderer ulike matvarer og væsker for å rense kroppen for giftstoffer. Men en av de sikreste og mest vellykkede detox dietter er lav-fett, høyt fiber detox diett.

Avgifte

Hensikten med DETOX dietter er å fjerne forurensninger og urenheter som bygges opp i kroppen. Den lav-fett, høyt fiber diett fungerer godt for å avgifte kroppen fordi matvarer som inneholder lite fett bidra til å fjerne giftstoffer. Også mat som er høy i fiber er fiber og hjelpe rense fordøyelsessystemet av giftstoffer som de jobber seg ut av kroppen. Fiber gjør også magen føler fyldigere for en lengre periode enn andre næringsmidler gjør. Også, fiber hastigheter langs avføring; Imidlertid, må tilstrekkelig vann bli tatt i sammen med fiberen eller det kan føre til forstoppelse.

Diet

Hvis du har underliggende helsemessige forhold, ta kontakt med legen din før du starter noen detox diett. Vanligvis tar detox diett tre dager til tre uker basert på personlige preferanser. Før du starter dietten, lager på høy-fiber, lav-fett matvarer. Det er best å holde seg borte fra kosttilskudd når du er på en detox diett program og holde seg til naturlig juice og matvarer. Matvarer som kan spises på en høy-fiber, lav-fett diett inkluderer bringebær, pærer, epler, appelsiner, jordbær, tørket fiken, blåbær, hel-hvete spaghetti, bygg, kli flak, havrekli, havregryn, brun ris, popcorn , gule erter, svarte bønner, bakte bønner, linser, artisjokker, brokkoli, neper, og mange andre frukter og grønnsaker. Du kan også unne deg i supper, juice og grønn eller svart te, og bruke søtstoffer som honning. Mat og drikke som er unaturlig bør unngås da de er bearbeidet og inneholder mange kjemikalier. Den andre delen av detox diett er å konsumere masse, masse vann. Vann er ekstremt viktig for utmatning av giftstoffer fra kroppen. Minst åtte glass vann skal konsumeres en dag sammen med høy-fiber mat med lite fett. Den tredje delen av detox diett er å innlemme noen form for minimum intensitet trening for å ytterligere utvise giftstoffer fra kroppen gjennom svette og til hjelp i generelle fysiske helse.