Digidexo.com

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk - Silent Killer

The American Heart Association bemerket at om lag en av tre voksne har høyt blodtrykk; Men noen er ikke klar over det fordi med høyt blodtrykk, er det ingen symptomer. På grunn av å ha noen symptomer, uoppdaget høyt blodtrykk kan føre til andre helseproblemer, som inkluderer nyresvikt og hjerneslag. I tillegg, på grunn av å ha ingen symptomer, er høyt blodtrykk merket som silent killer. Nedenfor er fremgangsmåten til hvordan å kontrollere høyt blodtrykk, silent killer.

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk - Silent Killer

•  Sjekk blodtrykket i morgen og om kvelden før du går til sengs. Selv om blodtrykket opplesninger variere, vil sjekke blodtrykket regelmessig hjelpe deg å holde seg orientert om eventuelle plutselige endringer. Det er best hvis du kjøper din egen i hjemmet blodtrykksmåler; Men hvis du ikke er i stand til, noen butikker har steder hvor du kan sitte og ta ditt eget blodtrykk.

Monitor hva du spiser og gjør kloke valg av mat. For eksempel bør du ikke spise mat høy i natrium. Slipp på matvarer som skinke og bacon. Les mat etiketter, og sørg for at du forstår serverer størrelser og hvor mye natrium er i hver servering størrelse. Hvis du spiser to porsjoner, forstår at din natrium inntak er dobbel. Videre, hvis overvektig, mister vekt er også en nøkkel til å kontrollere høyt blodtrykk.

håndtere stress. Definer hva årsaken til stress er og tenke ut måter eller metoder for å eliminere eller minske stress. Det er ingen fast måte; Men gjør hva som fungerer best for deg. Noen aktiviteter kan inkludere meditasjon og yoga.

Ta din foreskrevne blodtrykket medisiner, hvis høyt blodtrykk ikke kan kontrolleres naturlig eller med diett. Les innsatsen og stille spørsmål, hvis du er i tvil. For eksempel, hvis du tar to forskjellige blodtrykk piller, kan de ikke være like effektivt hvis tatt sammen. I tillegg kan noen tas uten mat og andre med mat.