Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt med en stressende lang time Desk Job?

Hvordan Lose jeg vekt med en stressende lang time Desk Job?


En vanlig klage blant folk med skrivebord jobber er kampen for å miste, og holde av vekten. Arbeid stresset forsterket av lange timer på kontoret kan la deg umotivert til å trene og spise sunt. For å gå ned i vekt må du gjøre forpliktelse til å endre livsstil og sette realistiske mål for deg selv.

Hvordan Lose jeg vekt med en stressende lang time Desk Job?

•  Spis frokost hver dag før du går på jobb. En sunn frokost som er lav i fett vil holde deg energi og bidra til å stabil kroppens insulin nivåer, slik at du kan gjøre sunnere matvalg i løpet av dagen.

Planlegg måltidene og snacks for å holde deg på sporet med å miste vekt. The Mayo Clinic anbefaler fire daglige porsjoner med frukt, fem daglige porsjoner med grønnsaker og tre daglige porsjoner med magre proteiner (kylling, fisk) og meieriprodukter. Mayoclinic. com: ernæring og sunt kosthold gir informasjon om Food Pyramid og hva regnes som en "tjener" for hver type mat.

Endre din livsstil ved å legge 30 til 60 minutter med moderat trening i din diett på de fleste dager. Prøv å våkne opp en ekstra time tidligere hver dag, eller hvis du finner våkne tidlig vanskelig, forplikte seg til å trene under lunsjpauser eller kvelder etter jobb.

snike i øvelsen mens du jobber. I stedet for å sende e-post eller direktemeldinger med kolleger, prøve å gå til din kollega pult eller på kontoret for å utveksle meldinger og papirarbeid.

Hopp kontoret kafeteria og gå på lunsjen kraft turer. Strøm turer er en fin måte å strekke på bena, redusere stress og brenne av kalorier. Men, ikke hoppe over måltidet. Holde blodsukkeret konstant bidrar til å holde vekten av.